Αγγέλου: Αφιερώνουμε τη νίκη στη μνήμη της μητέρας του Μαυροκεφαλίδη

Ο Βαγγέλης Αγγέλου και ο Νίκος Παπανικολόπουλος μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου, μετά από τη νίκη του Ιωνικού Hellenic Coin επί της Λάρισας (83-76).

Ο προπονητής του Ιωνικού στη συνέντευξη Τύπου, αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας του στη μνήμη της μητέρας του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Συγκεκριμένα είπε:

“Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Η Λάρισα είναι μια καλή ομάδα. Είχε απουσίες κι αυτό της επέτρεψε να μην έχει πίεση και πρέπει στο πρώτο ημίχρονο. Μας τιμώρησε, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ στα στοιχεία του παιχνιδιού.

Τη σημερινή προσπάθεια θέλουμε να την αφιερώσουμε στη μνήμη της μητέρας του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Είναι πολύ σημαντικό το κομμάτι της μητέρας σε κάθε οικογένεια. Αντίστοιχα σε μία ομάδα είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει το οικογενειακό κλίμα”.

Παπανικολόπουλος: Η έλλειψη των γκαρντ φάνηκε

aggeloy afieronoyme ti niki sti mnimi tis miteras mayrokefalidi 60578f5126db9

Από την πλευρά του, ο κόουτς των Θεσσαλών, Νίκος Παπανικολόπουλος, δήλωσε ότι η έλλειψη γκαρντ φάνηκε.

Αναλυτικά είπε:

“Συγχαρητήρια στον Ιωνικό για τη νίκη που έκανε. Νομίζω ότι εξασφάλισε και την παραμονή, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό για τους στόχους του. Συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά για την προσπάθεια. Προφανώς, η έλλειψη των γκαρντ φάνηκε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό, μαζί με τα τρίποντα στην τέταρτη περίοδο, έκριναν το παιχνίδι. Συνεχίζουμε για το επόμενο κρίσιμο ματς που έχουμε”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ