Αγγ. Παπανικολάου: Απόλυτα σωστή η απόφαση για άνοιγμα του αθλητισμού

Την ικανοποίησή του για τις αποφάσεις της Κυβέρνησης να ανοίξουν τμηματικά και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, εξέφρασε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου.

Στη δήλωσή του, λίγο μετά από τις ανακοινώσεις, αποκάλυψε και τη συμβολή του, καθώς συμμετείχε σε συνεδρίαση υπο-επιτροπής λοιμωξιολόγων για τον αθλητισμό.

Η δήλωση του Άγγελου Παπανικολάου:

“Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε την απόφαση των εμπειρογνωμόνων, σύμφωνα με την οποία θα επαναλειτουργήσει ο ερασιτεχνικός Αθλητισμός. Μια απόφαση απόλυτα σωστή, η οποία στηρίχθηκε σε δεδομένα και άψογα τεκμηριωμένες τοποθετήσεις που διατυπώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης της υπο-επιτροπής των λοιμωξιολόγων για τον Αθλητισμό.

Στην εν λόγω σύσκεψη είχα την τιμή να συμμετέχω αλλά και να εκφράσω την επιστημονική άποψή μου για την επιτακτική αναγκαιότητα ανοίγματος του ερασιτεχνικού Αθλητισμού και ειδικότερα την έναρξη των ηλικιακών (μοριοδοτούμενων) πρωταθλημάτων.

 

Παρουσίασα ενδελεχώς στοιχεία και θεωρώ ότι συνέβαλα από την πλευρά μου στην απόφαση των εμπειρογνώμων. Σημαντική, δε, ήταν η προετοιμασία και η παρουσίαση όλων των δεδομένων εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Γιώργου Μαυρωτά.

 

Αντί επιλόγου, θα ήθελα να αναφέρω ότι με ευχολόγια και ανακοινώσεις δεν επιλύονται τα προβλήματα. Πολλώ δε μάλλον, περιμένοντας παρεμβάσεις άλλων…”

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ