ΑΕΚ: Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας του “Γυμναστηρίου Στέφαν Γέλοβατς” (pics & vid)

Η ΑΕΚ τίμησε για ακόμη μία φορά τη μνήμη του αδικοχαμένου Στέφαν Γέλοβατς, σε μία συγκινητική τελετή ονοματοδοσίας του γυμναστηρίου, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Το όνομα του Στέφαν Γέλοβατς κοσμεί πλέον το γυμναστήριο στο κλειστό γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο αρχηγός της “Ένωσης“, Δημήτρης Μαυροειδής, μέσα σε κλίμα συγκίνησης και θρήνου έκανε τα αποκαλυπτήρια μπροστά στους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της ομάδας που έδωσαν το “παρών” στα Άνω Λιόσια.

Ανάμεσά τους βρέθηκαν ο πατέρας του Γέλοβατς, Σίνισα, όπως και η αδελφή του, Σάρα.

 

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

“Η σεμνή τελετή της Ονοματοδοσίας της αίθουσας Γυμναστηρίου του Olympic Hall Άνω Λιοσίων έλαβε τέλος, αλλά δεν έλαβε τέλος η αέναη σχέση μας με τον Stevan Jelovac. 

Ο αδικοχαμένος αδελφός παίζει μαζί μας. Θα συντροφεύει τους παλαιούς και τους νέους… συμπαίκτες του, αλλά και τους επόμενους. 

Βουβός θρήνος…

«Γυμναστήριο Stevan Jelovac», θα λέγεται στο εξής ο χώρος, όπου οι αθλητές περνάνε τον περισσότερο χρόνο της άσκησής τους. Τα «αποκαλυπτήρια» πραγματοποίησε σήμερα (18/11) ο αρχηγός της «Βασίλισσας», Δημήτρης Μαυροειδής, αμέσως μετά την προπόνηση, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του. 

Προδήλως, αθέλητα την παράσταση έκλεψαν ο χαροκαμένος πατέρας Sinisa και η αδελφή του εκλιπόντος, Sara, οι οποίοι ταξίδεψαν από το Νόβισαντ για την ιδιαίτερη στιγμή. Και συγκινήθηκαν. Και μας συγκίνησαν.  

Παρόντες επίσης όλοι οι αθλητές της Ομάδας, αλλά και οι λοιποί εργαζόμενοι στον Οργανισμό. 

Το έλασσον τα σημερινά, στα υπερανθρώπινα σπουδαία, που μας «κληροδότησε» το «γελαστό παιδί», πριν να γίνει άγγελος στους ουρανούς. 

«Στέβαν, παίζεις μαζί μας» / Stevane, igras sa nama”.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από την ονοματοδοσία του Γυμναστηρίου “Στέφαν Γέλοβατς”:

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ