ΑΕΚ-Ρίγα: Στο… twitter το τρίτο ημίχρονο μεταξύ Ρον Κάρι-ΚΑΕ ΑΕΚ!

Η ένταση που σημειώθηκε στον αγώνα ΑΕΚ-Ρίγα, τη Δευτέρα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, συνεχίζεται την Τρίτη… στο twitter με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό, Ρον Κάρι της λετονικής ομάδας

 

Ο παίκτης της λετονικής ομάδας Ρον Κάρι, ζήτησε από το Basketball Champions League να επιληφθεί, καταγγέλωντας ότι δέχτηκε φτυσιές, ενώ τον έβριζαν προπονητές της ελληνικής ομάδας!

Λίγο αργότερα, από τον επίσημο λογαριασμό της ΑΕΚ, ήλθε η απάντηση, τονίζοντάς του, ότι ο ίδιος είχε ανάρμοστη συμπεριφορά και διαρκώς προκαλούσε στο γήπεδο!

Αρχικά ο Κάρι έγραψε:

“Το Basketball Champions League τι κάνει με αυτούς τους φιλάθλους της ΑΕΚ; Καταλαβαίνω το να είσαι παθιασμένος, αλλά να τρέχεις και να φτύνεις στο γήπεδο (ειδικά εν μέσω πανδημίας), δεν είναι αυτό! Η ασφάλεια των παικτών πρέπει να αποτελεί την προτεραιότητα”.

Στην καταγγελία του παίκτη, απάντησε άμεσα η ΚΑΕ ΑΕΚ:

“Η ανάρμοστη συμπεριφορά σου δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη, ειδικά όταν παίζεις για ένα αξιοσέβαστο σύλλογο όπως η Ρίγα.

Πρέπει να έχεις πολύ θράσος να κατηγορείς φιλάθλους και προπονητές της αντίπαλης ομάδας, όταν εσύ δεν σταμάτησες να προκαλείς σε όλο τον αγώνα και ειδικά, στα 1:52 πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου, 09:30 πριν από τη λήξη της 4ης και 08:50 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου, επίσης”. 

 

Δείτε το διάλογο Κάρι-ΚΑΕ ΑΕΚ στο twitter:

www.allstarbasket.gr

 

 

ΑΕΚ: Η παρακάμερα της νίκης επί της Ρίγα (video)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ