Ολυμπιακός: «Μηνύσεις και αγωγές σε ΚΕΔ και ΕΟΚ»

Ο Ολυμπιακός δηλώνει αποφασισμένος να κινηθεί νομικά κατά ΚΕΔ και ΕΟΚ όσον αφορά τον δεύτερο τελικό για την Α1 γυναικών με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παραμένει στον… αέρα μιας και παρότι είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (14:30), οδεύει προς αναβολή.

Κι αυτό γιατί ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η απόφαση όσον αφορά την ένσταση του Παναθηναϊκού με την ΚΕΔ να μην έχει ορίσει διαιτητές. 

Ο Ολυμπιακός υποστηρίζει πως είναι αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα, κάνοντας λόγο για μηνύσεις και αγωγές: «Ο Ολυμπιακός αναφορικά με τη φαρσοκωμωδία που παρακολουθούμε να εξελίσσεται, προτίθεται να χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα, μηνύσεις και αγωγές προς όλους τους εμπλεκόμενους (μέλη της ΚΕΔ και Δ. Σ. ΕΟΚ) για τη διασφάλιση των συμφερόντων του. Είναι αδιανόητο, παραμονή ενός προγραμματισμένου τελικού που κρίνει ένα πρωτάθλημα, να μην γνωρίζουν οι αθλήτριες μας αν θα αγωνιστούν η όχι.  Για αυτό το γεγονός και για όλα όσα έχουν συμβεί στη σειρά των τελικών, οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν».

Πάντως όπως όλα δείχνουν ο δεύτερος τελικός οδεύει σε αναβολή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ