Ο Ολυμπιακός ζητάει επίσημα από το ΕΣΚΑΝ τον ιατρικό φάκελο της Χατζηνικολάου!

Η δικομανία του Ολυμπιακού πήγε σε άλλο επίπεδο. Πλέον ζητάει επίσημα από το ΕΣΚΑΝ τον… ιατρικό φάκελο με τα προσωπικά δεδομένα της Χατζηνικολάου προσπαθώντας να ελέγξει γιατί δικαιώθηκε μετά από τριετή αποκλεισμό!!!

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να παρακολουθούν με… χαμόγελο τις προσφυγές του Ολυμπιακού, όμως η μανία των ερυθρολεύκων μετά την απώλεια του πρωταθλήματος άλλαξε… level.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Πειραιά  κατέθεσε νέα αίτηση στον ΕΣΚΑΝ, με την οποία ζητάει τον φάκελο της υπόθεσης της Όλγας Χατζηνικολάου, ώστε να προχωρήσουν με την προσφυγή που έχουν καταθέσει κατά της πολύπειρης αθλήτριας.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταθέσει ένσταση για τη συμμετοχή της Χατζηνικολάου σε κάθε αγώνα των τελικών της Α1 Γυναικών και πλέον μη έχοντας κάποιο στοιχείο στα χέρια τους, ενόψει της προσφυγής, ζητούν τον ιατρικό φάκελο. Μάλιστα έφτασαν μέσα από δημοσιεύματα να επιρρίπτονται ευθύνες στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο του αντιντόπινγκ για το γεγονός ότι εφαρμόστηκε ο νόμος και τελικά έπεσε η ποινή της Χατζηνικολάου που θυμίζουμε ότι είχε τιμωρηθεί ενώ αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό… 

Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ