Μαζί οι αθλήτριες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Υφυπουργείο Αθλητισμού

Το τελευταίο τους χαρτί για να επιστρέψει στη δράση το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών παίζουν οι ομάδες της κατηγορίας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του το πρωί της Δευτέρας (15/02) θα υπάρξει συνάντηση στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, παρουσία αθλητριών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Παρά το γεγονός πως οι ομάδες της Α1 Γυναικών έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις από την 1η Ιανουαρίου του 2021 το πρωτάθλημα παραμένει στον… πάγο, καθώς η απόφαση για επανέναρξη των υποχρεώσεων των ομάδων δεν έχει παρθεί. Κι όλα αυτά τη στιγμή που η Εθνική Γυναικών έδωσε αγώνες για τα προκριματικά του Eurobasket, με αρκετές από τις παίκτριες του Βασίλη Μασλαρινού να μην έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, λόγω της αγωνιστικής απραξίας.

Την ίδια στιγμή και ενώ το Eurobasket, στο οποίο η Εθνική ομάδα θα είναι παρούσα, πλησιάζει ο στόχος είναι να επαναρχίσει η δράση το συντομότερο δυνατό. Κάτι που φάνηκε και στην πράξη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του , το πρωί της Δευτέρας (15/02) θα υπάρξει κρίσιμη συνάντηση στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, παρουσία του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ, Τάκη Τσαγκρώνη, αλλά και αθλητριών του Ολυμπιακού (Νικολοπούλου, Σπυριδοπούλου) και του Παναθηναϊκού (Δίελα) στην προσπάθεια να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Οι τρεις αθλήτριες είναι διεθνείς με την Εθνική ομάδα και με αυτή την ιδιότητα θα βρεθούν στο υφυπουργείο Αθλητισμού, μαζί με τον Τάκη Τσαγκρώνη.

Ταυτόχρονα η εξέλιξη αυτή επηρεάζει και την παρουσία της Εθνικής, καθώς η συνάντηση αυτή έχει σαν γνώμονα το γεγονός πως δεν πρέπει να μείνει… ξεκρέμαστη η Εθνική ομάδα. Αυτό διότι δεν υπάρχουν αγώνες στην Α1 Γυναικών από τον Νοέμβριο.

Είναι φανερό πλέον πως δεν υπάρχει άλλος χρόνος, με την κίνηση αυτή να δείχνει την επιθυμία των ομάδων για επανέναρξη του πρωταθλήματος. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως στη συνάντηση αυτή θα είναι μαζί αθλήτριες των δύο «αιωνίων», δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στη συνάντηση.

 Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ  logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ