Εθνική Γυναικών: Απόγνωση και οργισμένη αντίδραση για το «λουκέτο», συνάντηση με την ΕΟΚ

Οι παίκτριες της Εθνικής Γυναικών ξέσπασαν για την κατάσταση με το «λουκέτο» στο πρωτάθλημα και συναντήθηκαν με στελέχη της ΕΟΚ, ώστε να βρεθεί λύση. Απείλησαν με αποχή αν δεν εισακουστούν, τι ειπώθηκε από την πλευρά της Ομοσπονδίας.

«Έκρηξη» στις τάξεις της Εθνικής Γυναικών. Μία μέρα πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Σλοβενία, όπου η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία και την Βουλαρία για τα προκριματικά του Eurobasket 2021, οι παίκτριες που αγωνίζονται εντός συνόρων ξέσπασαν για την κατάσταση που επικρατεί με το «λουκέτο» λόγω της πανδημίας.

Αρκετές από της αθλήτριες της Εθνικής ξεκαθάρισαν πως υπάρχουν προβλήματα και πως είναι σε απόγνωση, αφού η αποχή από τα παρκέ έχει δημιουργήσει μεγάλα οικονομικά ζητήματα.

Και όχι μόνο αυτό, αφού οι παίκτριες που ανήκουν σε ομάδες της Α1 Γυναικών καλούνται να αγωνιστούν σε σημαντικά παιχνίδια της Εθνικής χωρίς να έχουν ματς στα πόδια τους για περίπου 2,5 μήνες.

Μετά την απαίτησή τους, υπήρξε συνάντηση στο ξενοδοχείο με στελέχη της ΕΟΚ και μίλησαν με τον Παναγιώτη Τσαγκρώνη, που δεσμεύτηκε να διαβιβάσει το αίτημα για άμεση επανέναρξη της Α1 Γυναικών στον Γιώργο Μαυρωτά την Δευτέρα (1/2).

Πρέπει να σημειωθεί ότι το γκρουπ των αθλητριών ψάχνουν για άμεση απάντηση, πριν τα ματς με την Ισλανδία (4/2) και την Βουλγαρία (6/2), ενώ απείλησαν με αποχή, αν δεν εισακουστεί το αίτημά τους και οι φωνές απόγνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ