Αλλαγές στα ρόστερ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Οι αποχωρήσεις ξένων παικτριών από τις ομάδες της Α1 Γυναικών συνεχίζονται, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα με τα σωματεία να είναι… ανενεργά, με τις Τάγια Ρέιμερ και Σάρον Χιούστον να αφήνουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα.

Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών παραμένει στον… πάγο, καθώς οι ομάδες είναι ανενεργές. Προπονήσεις δεν γίνονται, η κατάσταση παραμένει σε τεντωμένο σχοινί και αυτό οδηγεί αρκετές ξένες παίκτριες σε αναζήτηση άλλης μπασκετικής στέγνης.

Λίγο πριν «φύγει» το 2020 πάνω από 20 ξένες παίκτριες έχουν αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα, απόρροια της πολύ δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στο πρωτάθλημα.

Η Τάγια Ρέιμερ άφησε τον Ολυμπιακό, καθώς υπέγραψε στην PF Broni 92, ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος, με την Αμερικανίδα πάουερ φόγουορντ να υπογράφει στην ιταλική ομάδα ως το τέλος της σεζόν.

Την ίδια στιγμή παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί και η Σάρον Χιούστον, η οποία άφησε τη χώρα μας λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ