Ξεπουλάει η ηλεκτρική Rolls-Royce Spectre των 400.000 ευρώ

Φλέβα χρυσού «χτύπησε» η Rolls-Royce με τη δημιουργία της αμιγώς ηλεκτροκίνητης Spectre, η εμπορική επιτυχία της οποίας αναγκάζει τη βρετανική φίρμα να αναπροσαρμόσει τον ρυθμό παραγωγής.

Μια απρόσμενη εμπορική επιτυχία γνωρίζει η πρώτη αμιγώς ηλεκτροκίνητη πρόταση στην ιστορία της Rolls-Royce. Ο λόγος για την Spectre, η αποδοχή της οποίας από το αγοραστικό κοινό έχει προκαλέσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στο αγοραστικό κοινό.

Η Rolls-Royce Spectre δεν έχει περάσει στη γραμμή παραγωγής -αυτό πρόκειται να συμβεί σε περίπου 2 μήνες- ωστόσο, με δεδομένη τη σημερινή ζήτηση για το αυτοκίνητο, η βρετανική φίρμα είναι αναγκασμένη να αναπροσαρμόσει τον ρυθμό παραγωγής, αν δεν θέλει να δημιουργήσει μια μακριά λίστα αναμονής.

Rolls-Royce Spectre

Σύμφωνα με
τον επικεφαλής της Rolls-Royce, η
Spectre αποφέρει στη βρετανική
φίρμα το ίδιο ποσοστό κέρδους με τα
συμβατικά μοντέλα, γεγονός που σημαίνει
ότι η διαφαινόμενη εμπορική επιτυχία
της πρόκειται να χαρίσει μια ένεση
ρευστότητας στο άμεσο μέλλον.

Η Rolls-Royce Spectre διαθέτει αυτονομία 520 χιλιομέτρων και συνδυαστική απόδοση 560 ίππων και 900 Nm ροπής. Παρά, λοιπόν, το βάρος και τις επιβλητικές διαστάσεις της, οι επιδόσεις είναι ανάλογες της φήμης της, επιταχύνοντας από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,5 δευτερόλεπτα.

Rolls-Royce Spectre

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 2022, η Rolls-Royce σημείωσε νέο ρεκόρ πωλήσεων, το οποίο αναμένεται να καταρριφθεί και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία ενόψει της έναρξης των πωλήσεων της ηλεκτροκίνητης Spectre, η τιμή της οποίας προσεγγίζει τα 400.000 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ