Τράκαρε την Ferrari του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς – Την παράτησε και έφυγε

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι από τις πιο περίεργες βραδιές του χρόνου και υπάρχει το ενδεχόμενο να συμβούν διάφορα ευτράπελα.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το βράδυ αλλαγής της χρονιάς είναι ιδιαίτερο και πέρα από χαρές και ευχές, αρκετές φορές συνοδεύεται από αλκοόλ, με ότι αυτό συνεπάγεται από πλευράς ζημιών και τραυματισμών.

Αυτή την φορά όμως, το μπαμ που ακούστηκε σε γνωστή γειτονιά της Ιταλίας δεν προερχόταν από κάποιες κροτίδες, αλλά από ένα ατύχημα που αμέσως έγινε viral. Για την ακρίβεια, ένας πλούσιος επιχειρηματίας από την Φλωρεντία τράκαρε με την Ferrari του τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα, τους προκάλεσε σοβαρές ζημιές και στη συνέχεια αποφάσισε να φύγει πεζός σαν να μην συνέβη τίποτα. Η Ferrari έμεινε στο σημείο που «τραυματίστηκε».

Ferrari Crash 2

Το περιστατικό συνέβη στην Φλωρεντία όπου ο άνδρας οδηγούσε το υπεραυτοκίνητό του, όταν για λόγους που είναι ακόμα υπό διερεύνηση, ίσως λάθος ελιγμό, ίσως η αυξημένη ταχύτητα ή η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας σοβαρές φθορές, μεταξύ των οποίων και εκτεταμένες ζημιές στη Ferrari του.

Το χειρότερο όμως είναι ότι αντί να παραδεχτεί την ενοχή του και να ειδοποιήσει τις Αρχές για να καταγραφούν οι ζημιές και να δώσει τα προσωπικά του στοιχεία, αποφάσισε να φύγει πεζός, αφήνοντας πίσω το σκουρόχρωμο ιταλικό υπεραυτοκίνητο.

Μετά από έρευνα, οι Αρχές ανακάλυψαν τι είχε συμβεί στην γνωστή γειτονιάς της πρωτεύουσας της Τοσκάνης και εντόπισαν τον ανεύθυνο ιδιοκτήτη μέσα σε λίγες ώρες. Το αποτέλεσμα ήταν να του επιβάλουν πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα και άρνηση παροχής των προσωπικών του δεδομένων. Εννοείται ότι η ασφαλιστική του, θα πληρώσει τις ζημιές και λογικά μετά θα του ζητήσει την διακοπή παροχής υπηρεσιών.

Διαβάστε επίσης:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ