Αυτό είναι το πιο περίεργο γκαράζ στον κόσμο (Video)

Το ιδανικό γκαράζ για όσους αναζητούν τον τρόπο να διατηρήσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα το αυτοκίνητό τους προσφέρει μια ιταλική εταιρεία, η οποία αναλαμβάνει τη δημιουργία μιας πραγματική κρύπτη για το πολύτιμο τετράτροχο σας.

Έναν… μαγικό τρόπο ώστε το αυτοκίνητό σας να εξαφανίζεται από προσώπου γης προσφέρει μια ιταλική εταιρεία, η οποία αναλαμβάνει τη δημιουργία ενός γκαράζ διαφορετικού απ’ όσα έχετε δει και χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα.

Ο λόγος για την IdealPark η οποία πραγματοποίησε την υλοποίηση ενός εντυπωσιακού project σε μια πολυτελή κατοικία στην Πορτογαλία.

Θέλοντας, λοιπόν, να δημιουργήσει έναν χώρο στάθμευσης ο οποίος δεν θα αλλοιώνει την αρχιτεκτονική του κτιρίου, κρατώντας παράλληλα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα το αυτοκίνητο το οποίο θα σταθμεύει στο εσωτερικό του.

Parking αυτοκινήτου

Επί της ουσίας, λοιπόν, πρόκειται για μια καταπακτή, η οποία μεταφέρει το αυτοκίνητο αρκετά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης, σε έναν υπόγειο και απολύτως ασφαλές χώρο στάθμευσης.

Ο ανελκυστήρας ο οποίος έχει χρησιμοποιηθεί είναι ικανός να σηκώσει βάρος που φτάνει έως και τα 2.700 κιλά ωστόσο υπάρχει και ακόμα μεγαλύτερη-ισχυρότερη έκδοση με ικανότητα ανέλκυσης 3.700 κιλών.

Η όλη κατασκευή, η οποία μοιάζει βγαλμένη από ταινία του James Bond, διαθέτει τις απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας ώστε να μην προκληθεί κάποια βλάβη ή ακόμα και κάποιος τραυματισμός.

Parking αυτοκινήτου

Η IdealPark αποτελεί μια καταξιωμένη εταιρεία κατασκευής χώρων στάθμευσης και πιστοποιημένος συνεργάτης αυτοκινητοβιομηχανιών, όπως η Ferrari και η Lamborghini.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι το κόστος ενός τέτοιου γκαράζ, ωστόσο, κρίνοντας από την κατοικία στην οποία έχει τοποθετηθεί, τα χρήματα στην προκειμένη περίπτωση δεν θα αποτέλεσαν ουσιαστικό πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ