Αυτό είναι το πιο άσχημο αυτοκίνητο που πωλείται στην Ελλάδα

Το νέο 2θέσιο
ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης Kitty
εμπλουτίζει την γκάμα της XEV
και ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη
αισθητική του.

Η XEV εμπλουτίζει την γκάμα της στην εγχώρια αγορά και μετά το Yoyo φέρνει ένα ακόμα μικρότερο microcar, το Kitty. Το νέο μοντέλο της ιταλικής start-up εταιρείας διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και τα χαρακτηριστικά του είναι αρκετά ανώτερα της εμφάνισής του. Μάλιστα, στο πίσω μέρος διαθέτει ένα κουτί με δυνατότητα κλειδώματος που εκτελεί χρέη χώρου αποσκευών.

XEV Kitty 2

Πιο αναλυτικά, το νέο XEV Kitty έχει μήκος 2.37 μέτρα, πλάτος 1,4 μέτρα και πλάτος 1,68 μέτρα, με το μεταξόνιο να ακουμπά τα 1,56 μέτρα. Εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 10 ίππων που εξασφαλίζει τελική ταχύτητα 80 χλμ./ώρα και μπαταρία 9 kWh που χαρίζει, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, 150 χλμ. αυτονομίας.

XEV Kitty 3

Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά πάνελ του αμαξώματος αλλά και της καμπίνας κατασκευάζονται με την χρήση τρισδιάστατου εκτυπωτή, και ως εκ τούτου το Kitty απαρτίζεται από αρκετά πλαστικά μέρη. To πλαίσιο όμως είναι ατσάλινο υψηλής αντοχής.

XEV Kitty 4

Το νέο microcar XEV Kitty διατίθεται σε πέντε χρώματα (κόκκινο, μπλε, πορτοκαλί, άσπρο και ματζέντα) και πατάει σε τροχούς αλουμινίου 12 ιντσών με ελαστικά διάστασης 165/55. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει ABS, Brake Assist, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, keyless entry και σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών.

Τέλος, η τιμή εκκίνησης του νέου Kitty στην Ιταλία είναι κάτι λιγότερο από 10.000 ευρώ, με την τιμή του στην Ελλάδα να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να ζητήσουν προσφορά για την αγορά του και να πραγματοποίησουν test drive μέσω αιτήματος στην ελληνική ιστοσελίδα της εταιρείας.

XEV Kitty 5

Διαβάστε επίσης:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ