Το νέο Kia Niro έγινε πιο SUV και πιο high-tech!

Η Kia παρουσίασε στην Κορέα το ολοκαίνουργιο Niro που θα λανσαριστεί στην παγκόσμια αγορά μέσα στο 2022.

Η Kia συνεχίζει να διευρύνει την γκάμα της με νέα μοντέλα. Έτσι, με το νέο Sportage να ξεκινά την εμπορική του πορεία και στην χώρα μας από τα τέλη του έτους, η γκάμα των SUV της μάρκας θα ενισχυθεί με το ολοκαίνουργιο Niro. Το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε ήπια υβριδικές εκδόσεις, σε plug-in υβριδική καθώς και σε πλήρως ηλεκτρική έκδοση με τα μηχανικά μέρη να προέρχονται από το Kona (έχοντας ως βάση τον κινητήρα βενζίνης στα 1.600 κ.εκ.) και μια εξέλιξη της πλατφόρμας (δεν χρησιμοποιείται η E-GMP).

2023 Kia Niro 2

Παρόλο που η Kia είναι για την ώρα ιδιαίτερα φειδωλή με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το νέο Niro συνιστά τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας που ονομάζεται Opposites United. Η οποία περιλαμβάνει μια νέου τύπου Tiger Nose μάσκα με τους πολύ ιδιαίτερους προβολείς και μια LED μπάρα να διατρέχει το πάνω μέρος της. Όσο για το πίσω μέρος έρχεται ως φυσικό επακόλουθο ενός πραγματικά ελκυστικού κόμπακτ SUV που τονίζεται και από τα προστατευτικά πλαστικά.

2023 Kia Niro 7

Ο μεταμοντέρνος αέρας πνέει και στη καμπίνα του νέου Niro όπου μπορούμε να δούμε αρκετές επιρροές από το EV6. Με πιο έντονη του ενιαίου πάνελ που ενσωματώνει στην κορυφαία έκδοση δύο οθόνες, μία ως ψηφιακός πίνακας και μία ως αφής για το χειρισμό του infotainment. Περισσότερα για το νέο Niro θα έχουμε με το νέο έτος και την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του μοντέλου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ