Το κλείσιμο της πόρτας αποτελεί ποιοτικό δείκτη(;)

Σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο υπάρχουν πολλά πράγματα που ορίζουν την ποιότητα κατασκευής. Από πολύ παλιά όμως υπάρχουν και κάποια στάνταρ που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την ποιότητα των πλαστικών, την συναρμολόγησή τους ή το τελικό τους φινίρισμα.

Ακόμη και σήμερα έρευνες δείχνουν πως ο ήχος που κλείνει η πόρτα δημιουργεί μία αίσθηση του ποιοτικού, του αποδεκτού ή του φτηνού. Ίσως να γνωρίζετε πως οι ειδικοί στις εταιρίες κάνουν ολόκληρες μελέτες πάνω σε ένα ποιοτικό άνοιγμα και περισσότερο στο κλείσιμο της πόρτας ώστε αυτό να είναι γεμάτο και συμπαγές.

bentley flying spur 2020 1600 63 77761 387501 type15016

Έχει αποδειχθεί πως ένα χαλαρό κλείσιμο της πόρτας, που ίσως να συνοδεύεται από επίπεδο ήχο την ώρα που αυτή σφραγίζει, να αποθαρρύνει τον υποψήφιο αγοραστή ακόμη και αν αυτός έχει πάρει μια τελική απόφαση.

Έτσι, οι ειδικοί χρησιμοποιούν επιπλέον ηχοαπορροφητικά υλικά που εξαλείφουν τους κραδασμούς και προσφέρουν ένα ιδανικό κλείσιμο με έναν χαρακτηριστικό ήχο ποιότητας. Μάλιστα, στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα το κλείσιμο της πόρτας θα πρέπει να έχει έναν γλυκό ήχο αφού ο οδηγός μαθαίνει να κινείται πιο ποιοτικά και αθόρυβα…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ