Το ηλεκτρικό Hummer όπως θα έπρεπε να είναι

Τα ηλεκτροκίνητα pickup trucks θα αποτελέσουν ένα νέο πεδίο ανταγωνισμού για τις αμερικανοτραφείς αυτοκινητοβιομηχανίες, οι οποίες στηρίζουν πολλά σε μια κατηγορία στην οποία φιγουράρει το ακλόνητο best seller της αμερικανικής αγοράς (βλέπε Ford F150).

Η Tesla ήταν η πρώτη που θέλησε να ταράξει τα νερά της κατηγορίας παρουσιάζονται το πολύ καλό για να είναι αληθινό Cybertruck, ωστόσο, η πρώτη αναγνωριστική βολή του Elon Musk δεν έμεινε αναπάντητη, καθώς μέσα σε μερικούς μήνες λιγότερο ή περισσότερο γνωστοί κατασκευαστές θέλησαν να παρουσιάσουν τη δική τους ηλεκτροκίνητη πρόταση.

gmc hummer ev clay model ii 77761 386486 type15016

Τελευταία και καλύτερη (;) η GM, η οποία αναβιώνει το Hummer στη μορφή ενός pickup truck που θα κινείται με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Με περισσότερους από 1.000 ίππους και τρία ηλεκτρικά μοτέρ, το Hummer EVθα αποτελέσει το αντίπαλο δέος του Cybertruck, ακολουθώντας παρ’ όλα αυτά μια διαφορετική σχεδιαστική λογική που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έως και αναχρονιστική.

Βλέποντας, μάλιστα, τα σκίτσα που οδήγησαν στην έκδοση παραγωγής του αυτοκινήτου, αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα ή για την ακρίβεια πολύπιοεντυπωσιακά, αν οι άνθρωποι της GM είχαν δείξει μεγαλύτερη ευελιξία και κατανόηση στα κελεύσματα των σχεδιαστών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ