Το Chaos είναι εδώ! Αυτή είναι η θολή πραγματικότητα του ελληνικού υπεραυτοκινήτου

O Σπύρος Πανόπουλος «ξαναχτύπησε» μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αφήνοντας τη -θολή- εικόνα του γνωστού στους περισσότερους Chaos να μιλήσει από μόνη της.

Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, συνηθίζει να λέει ο θυμόσοφος λαός, αναδεικνύοντας τη δύναμη που έχει τη σήμερον ημέρα μια φωτογραφία. Φυσικά αυτό δεν ισχύει για όλες τις περιπτώσεις και δη για εκείνες που σκόπιμα ή μη βγαίνουν εκτός… προδιαγραφών, θολώνοντας τα νερά και το τοπίο.

Στην προκειμένη περίπτωση αυτό που παραμένει θόλο είναι το μέλλον του πολυδιαφημισμένου Chaos, του γνωστού στους περισσότερους ελληνικού υπεραυτοκίνητο της SP Automotive, το οποίο αν και βρίσκεται στη φάση της υλοποίησης ή αν προτιμάτε της ολοκλήρωσης, ουδείς -πλην του δημιουργού του και των στενών συνεργατών του- έχουν σαφή εικόνα για την εξέλιξη του πολλά υποσχόμενου project.

Φυσικό θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς, γνωρίζοντας ότι μια τέτοια… εθνικής σημασίας προσπάθεια οφείλει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ακόμα και εκείνοι που δεν τους βοηθά η μνήμη τους είναι σχεδόν βέβαιο ότι θυμούνται την SP Automotive και τον ίδιο τον Σπύρο Πανόπουλο να προαναγγέλλει την πρεμιέρα του αυτοκινήτου, η οποία ως γνωστόν δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

chaos 9

Στο ίδιο έργο θεατές, λοιπόν, ο δημιουργός του Chaos επανέρχεται στο προσκήνιο δημοσιεύοντας μια νέα, αινιγματική φωτογραφία του υπό εξέλιξη ultracar, η οποία όχι μόνον δεν κατάφερε να προσθέσει κάτι στην εποποιία του ελληνικού υπεραυτοκινήτου, αλλά πρόσθεσε νέα-ακράδαντα επιχειρήματα σε όσους διατυπώνουν από την πρώτη στιγμή αμφιβολίες ακόμα και για την ύπαρξή του.

Σε όσους δηλώνουν απερίφραστα ότι το Chaos υφίσταται σε μια… άλλη πραγματικότητα, προφανώς εικονική, και πως ουδέποτε θα καταφέρει να βγει από τα high-tech εργαστήρια της SP Automotive.

Ο χρόνος θα δείξει αν ο Σπύρος Πανόπουλος πρόκειται έστω και με καθυστέρηση μερικών… ετών να δικαιωθεί ή αν θα αρκεστεί στις θολές και ανούσιες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, ποντάροντας στην αποδεδειγμένα κοντή μνήμη του ελληνικού λαού και στη λήθη του χρόνου.

Διαβάστε επίσης:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ