Την πιστοποίηση των τεχνιτών της ηλεκτροκίνησης ζητά ο κλάδος των συνεργείων

Tην άμεση έκδοση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης, που θα θέτει τα κριτήρια και τους όρους για την πιστοποίηση των τεχνιτών της ηλεκτροκίνησης, ζητά ο κλάδος των συνεργείων.

Έτσι, ώστε να προετοιμαστούν εγκαίρως οι κλάδοι και να μην βρεθούν οι μικρές επιχειρήσεις, προ δυσάρεστων εκπλήξεων και αποκλεισμών, από αθέμιτο ανταγωνισμό και εμπόδια στην ανταγωνιστικότητά τους. Αυτό τόνισαν με μια φωνή τα μέλη ενώσεων από τον κλάδο επισκευής αυτοκινήτων σε εκδήλωση του ΒΕΑ για την ηλεκτροκίνηση.

Στην τοποθέτησή του, ο αντιπρόεδρος του ΒΕΑ Γ. Παύλου τόνισε τα εξής: «στο Β.Ε.Α. θεωρούμε, ότι η νέα πρόκληση, πρέπει να αξιοποιηθεί προς όφελός μας. Σήμερα είναι ο σωστός χρόνος για ενημέρωση και προετοιμασία. Γιατί τώρα, «χτίζονται» τόσο η νομοθεσία, όσο και οι υποδομές για την κυκλοφορία των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Αυτό, πρέπει να προβληματίσει , το σύγχρονο συνεργείο, τον κλάδο και όλους μας σαν επαγγελματίες, για να καταγραφούν όλες οι απαιτήσεις και ανάγκες των επιχειρήσεων, καθώς και να προτείνουμε στην Κυβέρνηση, τα μέτρα εκείνα που θα διευκολύνουν την λειτουργία των επιχειρήσεών μας και θα διασφαλίσουν την ανταγωνιστικότητα και εν τέλει, την επιβίωσή μας».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ