Τι γίνεται με τις τιμές των καινούργιων αυτοκίνητων;;;

Κάτι πολύ περίεργο έχει συμβεί με τις τιμές των καινούργιων αυτοκίνητων στην Ελλάδα! Και ειδικά των γερμανικών!

Είσαι νέος, ωραίος, έχεις κοπέλα και σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποια στιγμή οικογένεια!

Δειλά δειλά ρίχνεις και ματιές στα καινούργια αυτοκίνητα 2021 και λες να περάσεις μια βόλτα από την αντιπροσωπεία! Και παίρνουμε για παράδειγμα ότι είσαι λάτρης των γερμανικών αυτοκίνητων! Έχουμε κι λέμε, VW, Audi ,BMW , Merc και δεν συμμαζεύεται…

Από αυτά φυσικά το φθηνότερο οικογενειακό είναι το VW Golf ένα αμάξι το οποίο δημιούργησε μια κατηγορία μόνο του, και με εκατομμύρια πωλήσεις στο κόσμο. VW για όσους δεν γνωρίζουν σημαίνει το αμάξι του λαού στα Γερμανικά!

Καλά μέχρι εδώ, κάποιοι θερμόαιμοι Γκαζιάριδες θα κοιτάξουν και τα πιο σκληροπυρηνικό Golf το GTI που βλέπουμε τις τιμές εδώ https://www.drive.gr/news/agora/oi-times-ton-vw-golf-gti-gti-clubsport-gtd-ehybrid-kai-gte

Έκδοση Τιμή
Golf GTI €38.850
Golf GTI Clubsport €43.500
Golf GTD €37.000
Golf eHybrid €41.000
Golf GTE €43.450

[Πηγή: Volkswagen]

 

Και βλέπουμε και μια αγγελία στο car.gr ! στην οποία η έκδοση η απλή του VW Golf Rline με τα 150 αλόγα και κάποια έξτρα, να κοστίζει παραπάνω και από το GTI!!! Έχουν ξεφύγει πραγματικά οι Γερμανοί! Στις τιμές, στα service στις ζημιές σε όλα. Πηγαίνεις να δεις ένα αυτοκίνητο VW Golf που στην προηγουμένη γενιά του με 1.0 κινητήρα η Rline έκδοση είχε 21.000 Ευρώ και τώρα οι τιμές του με 1.5 κινητήρα και 4-5 εξτρά εκτοξεύεται σε τιμές μεταχειρισμένης Porche!

Πραγματικά πρέπει να είναι κάποιος μεγάλο κοροΐδο ώστε να αγοράσει ένα αυτοκίνητο σε αυτές τις τιμές, χωρίς να είναι ηλεκτρικό η έστω υβριδικό , χωρίς πακέτο δωρεάν service τουλάχιστον 5ετιας και με το ιστορικό που κουβαλάει ο όμιλος VW σε ζημίες και με το Dieselgate! Και για να μην λέμε μόνο για τα Γερμανικά, ΟΛΕΣ οι εταιρίες έχουν αυξήσει τις τιμές τους και ΟΛΕΣ έχουν έντοκα προγράμματα!

Αυτή η μόδα που βάζουν όλες οι εταιρείες μια μπαταρία, το βαφτίζουν Mild-Hybrid και αυξάνουν τις τιμές 4 και 5 χιλιάδες ευρώ σε σχέση με την προηγουμένη γενιά είναι πραγματικά αστείο. Αν είσαι απαιτητικός και θέλεις και με αυτόματο κιβώτιο;;; Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις κάτω από 30.000 Ευρώ σε οικογενειακό!!! Και η Ελλάδα έχει λέει γερασμένο στόλο αυτοκίνητων…! Και η Κυβέρνηση κάθε χρόνο αλλάζει τους νόμους και τις χρεώσεις ΣΥΝΕΧΩΣ!

Κρατήστε λοιπόν τα καινούργια mild-hybrid αυτοκίνητα στις εκθέσεις σας να τα βλέπετε και εσείς, να τα βλέπουμε και εμείς μέχρι να ξυπνήσετε και να δείτε πως περνάει ο κόσμος στην Ελλάδα, πως έχει ξυπνήσει ο κόσμος και βλέπει ότι ο ανταγωνισμός από την Κορέα ΔΕΝ έχει να ζηλέψει πια τίποτα από τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό και ότι πια δεν τρώει κουτόχορτο από τον κάθε περιοδικό-δημοσιογράφο  που προωθεί τα πανάκριβα γερμανικά αυτοκίνητα,  δίνοντας παραπλανητικές πληροφορίες στις τιμές και οδηγώντας στα τεστ full έξτρα εκδόσεις αξίας χιλιάδων ευρώ λέγοντας το κλασικό «αυτό το Audi ξεκινάει από 22.000 ευρώ (γυμνό εντελώς) και η τιμή του τεστ drive έχει 30.000» ενώ η πραγματική τιμή εκθέματος έχει 40.000!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ