Έτσι θα μπορούσε να είναι το ολοκαίνουργιο Audi A3 Cabriolet!

Το νέο Audi A3 αναμένεται στην ελληνική αγορά στις επόμενες μέρες αποτελώντας μια εναλλακτική απέναντι τόσο στην Mercedes A-Class όσο και στην BMW 1. Ωστόσο, είναι γνωστό πως θα δούμε και άλλη έκδοση αμαξώματος πέρα από το Sportback και το Sedan, τα οποία έχουν ήδη παρουσιαστεί επίσημα.

Έτσι, η επόμενη εκδοχή θα είναι πιθανότατα μία crossover με περιπετειώδη παρουσιαστικό και υπερυψωμένη εμφάνιση, στο πρότυπο του Α1 citycarver. Πάντως θα μπορούσε να υπάρξει και μία πιο στιλάτη και πιο ποθητή, αφού τα κάμπριο αμαξώματα θα έχουν πάντα μία ιδιαίτερη πέραση. 

Άλλωστε, σε ποιον δεν αρέσουν οι ξεσκέπαστες βόλτες το απογευματάκι με το αεράκι να δροσίζει τα πρόσωπα των τυχερών; Αν και ποτέ δεν κατάλαβα την αντοχή αυτών με τα καπελάκια που κυκλοφορούν ντάλα μεσημέρι…

Όπως και να έχει και με το υδράργυρο να έχει “χτυπήσει” κόκκινο στα πλάνα των Γερμανών δεν περιλαμβάνεται ένα κάμπριο A3, οπότε θα μείνουμε με το όνειρο (τουλάχιστον της βόλτας). Η κεντρική εικόνα είναι ψηφιακή από το SRK Designs (στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πως δημιουργήθηκε), ενώ στις παραπάνω μπορείτε να δείτε το απερχόμενο μοντέλο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ