Πότε θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ «SCHUMACHER»;

f1 600x30 new programma michael schumacher netflix 21

Το ντοκιμαντέρ είχε ανακοινωθεί το 2019 στις Κάννες και πλέον είναι έτοιμο για να ανέβει στην δημοφιλή πλατφόρμα του Netflix.

Ο Michael Schumacher είναι πραγματικός θρύλος και ένας από τους μεγαλύτερους οδηγούς όλων των εποχών κυριαρχώντας με την Benetton Renault (1994, 1995) και την Ferrari (2000 έως 2004). Κάτι ανάλογο που κάνει και τώρα ο Hamilton, αλλά επιτρέψτε μου να πω πως στην εποχή των V10 μονοθεσίων και του Bernie Ecclestone η Formula 1 είχε ένα πιο έντονο μεγαλείο και μια διαφορετική γκλαμουριά.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «SCHUMACHER» θα εστιάσει στην πορεία του Γερμανού από την εποχή του καρτ μέχρι το τελευταίο του -από τα 7 συνολικά- πρωτάθλημα το 2004. Για τις αρετές αλλά και τις ιδιοτροπίες του Michael Schumacher θα μιλήσει η οικογένεια του (η σύζυγος Κορίνα, με τα παιδιά του Τζίνα-Μαρία και Μικ που αγωνίζεται με την Haas), ο αδερφός του Ralf, και φυσικά πολλά σημαντικά πρόσωπα της Formula 1. Από τον Jean Todt μέχρι τον αντίπαλο Mika Hakkinen.

michael schumacher netflix 4

Το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο στις 15 Σεπτεμβρίου για τον 52χρονο πλέον άτυχο Γερμανό επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή που τα Χριστούγεννα του 2013 τραυματίστηκε στο κεφάλι κάνοντας σκι με αποτέλεσμα να δίνει τον πιο άνισο και δυσκολότερο αγώνα στην ζωή του. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο σπίτι του στην Ελβετία με την οικογένεια του να μην δίνει πληροφορίες για την κατάστασή της υγείας του.

WRC 600x30 new points

WRC 600x30 new programma

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ