Η Tesla πούλησε ένα μεταχειρισμένο και τρακαρισμένο Model 3 για καινούργιο

Ο ιδιοκτήτης ενός Model 3 έμαθε για την κατάσταση του αυτοκινήτου του όταν ήθελε να το αντικαταστήσει με ένα καινούριο Model Y.

Η Tesla κατηγορείται ότι πούλησε ένα τρακαρισμένο και επισκευασμένο Model 3 του 2021 ως ελαφρώς μεταχειρισμένο, με τον ιδιοκτήτη του να το μαθαίνει όταν αποφάσισε να το πουλήσει για να πάρει ένα πιο ευρύχωρο SUV της ίδια εταιρείας.

Tesla Model 3 Crash 2

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Model 3 θέλησε να το δώσει ως προκαταβολή και στην βόλτα που έκανε από τις αντιπροσωπείες, του ανέφερε ένας ντίλερ ότι δεν μπορεί να δώσει προσφορά για το αυτοκίνητό του, μιας και είχε εμπλακεί σε δυνατή σύγκρουση που ενεργοποίησε και τους αερόσακους.

Όταν ο άτυχος ιδιοκτήτης είχε αγοράσει το Model 3 από την Tesla του είχαν πει ότι είναι ελαφρώς μεταχειρισμένο με μόλις 800 χλμ. στον ολικό μετρητή. Επιπλέον, του έκαναν έκπτωση 1.650 ευρώ για τα χλμ. που είχε γράψει, ενώ παράλληλα η χρηματοδότηση που του προσφέρθηκε αφορούσε καινούριο αυτοκίνητο.

Tesla Model 3 Crash 3

Παραδόξως, ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Model 3 λέει ότι αγαπά το αυτοκίνητο και δεν έχει κάποιο πρόβλημα με αυτό. Ωστόσο, έχει αναφέρει το πρόβλημα στην Tesla για περιμένει να βρεθεί μια λύση, καθώς θέλει να προχωρήσει στην αγορά ενός Model Y.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με μοντέλο της Tesla. Ένας άλλος ιδιοκτήτης αναφέρει ότι η εταιρεία θέλησε να του πουλήσει με έκπτωση ένα Model 3 Long Range με μόλις 64 χλμ. στο κοντέρ, αλλά ανακάλυψε στην πορεία ότι δεν μπορεί να ταξινομηθεί στην πολιτεία του επειδή ήταν ήδη ταξινομημένο αλλού. Η υπόθεση έληξε φιλικά, μιας και η Tesla προσφέρθηκε να αγοράσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Tesla Model 3 Crash 4

Διαβάστε επίσης

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ