Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των οδηγών στην Ποσειδώνος

poseidonos erga

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα που εκτελούνται  τμηματικά  και στα 2 ρεύματα της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος από τη συμβολή της με την Λ. Βουλιαγμένης  έως  το ύψος του Γκολφ στην Γλυφάδα (ρεύμα προς Βάρκιζα).

Οι εργασίες υλοποιούνται στο πλαίσιο ενός από τα μεγάλα έργα βελτίωσης και της περιοδικής συντήρησης υποδομών στο πρωτεύον αστικό οδικό δίκτυο, τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και συνολικά της Αττικής. Το συγκεκριμένο έργο είναι προϋπολογισμού 15 εκ. ευρώ, ενώ το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται αντίστοιχα έργα συνολικού προϋπολογισμού πάνω από 85 εκατομμύρια ευρώ.

Τα σχετικά  έργα πραγματοποιούνται τμηματικά και σε συνολική επιφάνεια περίπου 45.000 τετραγωνικών μέτρων. Στο ρεύμα προς Πειραιά η ανάλογη επιφάνεια επέμβασης εκτείνεται σε περίπου 30.000 τετραγωνικά.

Στη συνέχεια θα γίνει συντήρηση του ασφαλτοτάπητα της Λ. Βουλιαγμένης  και στα 2 ρεύματα  από τη συμβολή με την οδό  Καλύμνου έως τη συμβολή της με την Λεωφόρο  Ποσειδώνος. Η συνολική  επιφάνεια επέμβασης ανέρχεται περίπου σε  12000 τετραγωνικών μέτρων και στα δύο ρεύματα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ