Σέρχιο Πέρεζ: «Είχαμε ρυθμό στις κατατακτήριες αλλά ο αγώνας είναι… άλλη υπόθεση»

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών των κατατακτήριων δοκιμών, ενόψει του Γκραν Πρι των ΗΠΑ που θα διεξαχθεί στο Όστιν.

Ταχύτερος όλων ήταν στις κατατακτήριες διοκιμές ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στο Γκραν Πρι των ΗΠΑ, με τους Χάμιλτον και Πέρεζ να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα της εκκίνησης του αγώνα.

Μετά τον εξαιρετικό γύρο που έκανε ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull τόνισε:

«Ήταν συναρπαστικά εκεί έξω! Το P1 και το P3 για την ομάδα είναι μια πολύ δυνατή απόδοση. Ελπίζω να κάνω μια καλή αρχή αύριο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σήμερα το απόλαυσα, αν και στους τελευταίους γύρους αισθάνθηκα ότι ψιχαλίζει, όμως ο γύρος μου ήταν πολύ καλός χάρη στους μηχανικούς που μου έδωσαν ένα εξαιρετικό μονοθέσιο».

Αντίστοιχα ο ομόσταυλός του, Σέρχιο Πέρεζ, αναφέθηκε στο γεγονός ότι ο ρυθμός των δύο μονοθεσίων της Αυστριακής ομάδας είναι πολύ κοντά, όμως η συγκεκριμένη πίστα επιφυλάσσει… εκπλήξεις καθώς η ποικιλομορφία της σε γρήγορες και κλειστές στροφές μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα.

Αναλυτικότερα:

«Ήμασταν πολύ κοντά (σ.σ. οι δύο Red Bull) στον τελευταίο γύρο, νομίζω ότι κάναμε εξαιρετική δουλειά ως ομάδα. Αύριο είναι ένας πολύ μεγάλος αγώνας, νομίζω ότι η κατάταξη των προκριματικών δεν αποτυπώνει την δυναμικότητα όλων των πιλότων. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στον αγώνα».

Τέλος, ο Λιούις Χάμιλτον αναφέρθηκε στην ταχύτητα των αντιπάλων του, αν και ο ίδιος ήταν ικανοποιημένος με τον γύρο του και είπε ότι: «Τα έδωσα τα πάντα. Η Red Bull ήταν απίστευτα γρήγορη, είμαι ευχαριστημένος με τον τελευταίο μου γύρο γιατί νομίζω ότι αυτό ήταν ό,τι είχαμε».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ