Σας αρέσει αυτή η concept εκδοχή του Hyundai Pony;

Hyundai Pony EV 3

Το concept που βλέπετε ξυπνά άλλες μνήμες, από τότε που η Hyundai έκανε τα πρώτα της βήματα μέχρι την γιγάντωσή της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το πρωτότυπο αυτοκινητάκι που βλέπετε αποτελεί μια σχεδιαστική σπουδή και θα εκτεθεί στο ειδικό χώρο στις εγκαταστάσεις της μάρκας στο Busan της Κορέας. Το πρότζεκτ επιμελήθηκε ο επικεφαλής του εσωτερικού σχεδιασμού της εταιρίας, Hak Soo Ha, ο οποίος είχε ως πηγή έμπνευσης το Ioniq 5.

Hyundai Pony EV 5 copy

Η βάση, όμως, είναι ένα αρχέτυπο δίπορτο Pony που είχε παραχθεί από το 1975 και είχε αρχικά είχε κινητήρες Mitsubishi. Στη νέα εκτέλεσε ο Κορεάτης σχεδιαστής κράτησε το κλασικό αμάξωμα αλλά πρόσθεσε αρκετά σύγχρονα στοιχεία όπως τα φωτιστικά σώματα με στιλ pixel ή τους καθρέπτες/ κάμερες μπροστά στο καπό.

Hyundai Pony EV 8 copy

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι εξίσου εκτεταμένες, με ένα νέο τριάκτινο τιμόνι και ένα μεγάλο ψηφιακό πάνελ οθονών που καλύπτει όλο σχεδόν το ταμπλό. Φυσικά, το σύστημα πρόωσης δεν είναι συμβατικό, αλλά ένα ηλεκτρικό μηδενικών ρύπων. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν η Hyundai θα προχωρήσει στην παραγωγή ενός ρετρό μοντέλου, αλλά αν υπάρχει ζήτηση, γιατί όχι;

Hyundai Pony EV 4 copy Hyundai Pony EV 10 copy Hyundai Pony EV 7 copy Hyundai Pony EV 9 copy
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ