Πρώτη γεύση από την ανανεωμένη BMW X3

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της ανανεωμένης X3 που θα κυκλοφορήσει μετά το καλοκαίρι και στην Ευρώπη.

Λέμε «και στην Ευρώπη» επειδή οι φωτογραφίες που βλέπετε προέρχονται από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας στην Κίνα από όπου πρέπει να περάσει κάθε μοντέλο για να πάρει έγκριση. Οι φωτογραφίες αυτές αφορούν την έκδοση για την Κίνα, αν και όπως είναι προφανές οι διαφορές με την αντίστοιχη ευρωπαϊκή θα είναι εξαιρετικά περιορισμένες.

Όπως μπορούμε να δούμε στο facelift μοντέλο έχει διατηρηθεί η νορμάλ μάσκα και όπως συνηθίζεται τα σχέδια των φωτιστικών σωμάτων εμπρός και πίσω είναι νέα.

2022 bmw ix3 facelift homologated in china 1

Στις συγκεκριμένες εικόνες βλέπουμε Το συγκεκριμένο μοντέλο των φωτογραφιών είναι η Χ3 xDrive 30i με διπλές εξατμίσεις και εισαγωγές αέρα. Μάλλον πρόκειται για την έκδοση με το πακέτο εξοπλισμού M-Sport, κάτι που σημαίνει ότι έχει λίγο πιο τονισμένους προφυλακτήρες και μία πιο δυναμική παρουσία γενικότερα.

Στο εσωτερικό, για το οποίο προς το παρόν δεν έχουμε εικόνα, θα υπάρχουν κάποιες πιο περιορισμένες αλλαγές και ίσως το νέο σύστημα πολυμέσων iDrive 8. Στα μηχανικά μέρη δεν αναμένονται κάποιες διαφοροποιήσεις, απλά στην πορεία θα προστεθούν περισσότερα εξηλεκτρισμένα και mild hybrid σύνολα.

Παρακάτω το kolesa.ru μας δίνει μια ψηφιακή προσέγγιση για τη ανανεωμένη BMW X3.

facelifted bmw x3 unofficial renderings 1 facelifted bmw x3 unofficial renderings
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ