Πόσο καιρό πήρε στην Bugatti για να παραδώσει αυτή την Divo “Lady Bug”;

bugatti divo lady bug 42

Η Divo είναι εξορισμού ένα από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα αφού θα κατασκευαστεί σε μόλις 40 μονάδες.

Ο πρόεδρος της Bugatti Stephan Winkelmann είπε ότι το αυτοκίνητο αυτό δείχνει τι μπορεί να κάνει η μάρκα στους τομείς της δημιουργικότητας και της τελειότητας στην κατασκευή. Και όπως μπορείτε να δείτε η συγκεκριμένη Divo έχει κάτι το πολύ ιδιαίτερο. Τα γεωμετρικά σχήματα και σχέδια που έχει σχεδόν σε όλο της το αμάξωμα.

bugatti divo lady bug 43

Μη νομίζετε πάντως πως μιλάμε για απλά αυτοκόλλητα αφού μια εξειδικευμένη ομάδα που ανέλαβε το πρότζεκτ χρειάστηκε περίπου ενάμιση χρόνο για να ολοκληρώσει τα σχέδια και να δοκιμάσει την αντοχή της τους σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Ταυτόχρονα έπρεπε να εξελιχθεί μια ειδική βαφή για να εφαρμοστεί το όλο μοτίβο.

bugatti divo lady bug 74

Εδώ να πούμε πως μια Divo στοιχίζει περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη για κάτι πιο εξεζητημένο ανεβαίνει και η τιμή. Ο συγκεκριμένος παρέλαβε την Divo με το χαϊδευτικό “Lady Bug” πριν από περίπου ένα μήνα και την φιλοξενεί σε μια συλλογή που περιλαμβάνει μία Vision Gran Turismo, μία Chiron, μία Veyron Vitesse κ.α.. Οπότε καταλαβαίνετε για τι περίπου μιλάμε…

bugatti divo lady bug 47

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ