Πόσα εκατομμύρια αξίζει σήμερα η Supercar Blondie;

Γεννήθηκε στη μακρινή Αυστραλία το ακόμα πιο μακρινό 1985 αν και τα τελευταία δέκα χρόνια ζει και εργάζεται στο Dubai στο οποίο και δραστηριοποιείται ως δημοσιογράφος, influencer και YouTuber.

Ο λόγος για την Alexandra Mary Hirschi, κατά κόσμο Supercar Blondie η οποία κατάφερε να κάνει το χόμπι της επάγγελμα, παρουσιάζοντας σε όλους τους κοινούς θνητούς υπεραυτοκίνητα.

Σε ηλικία 35 ετών η Supercar Blondie διαθέτει 4 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες στο κανάλι που διατηρεί το YouTube, ενώ αν προσθέσει κανείς τους ακόλουθους σε facebook και Instagram, τότε ο αριθμός αυτός αυξάνεται στα 20 εκατομμύρια.

Οι συνολικές θεάσεις των videos που η Supercar Blondie έχει δημοσιεύσει στο YouTube έχουν ήδη ξεπεράσει τα 400 εκατομμύρια,  καθώς σπάνια μια παραγωγή μένα κάτω από το όριο του 1 εκατομμυρίου προβολών.

img 1630 77761 386864 type15016

Κι αν τα παραπάνω νούμερα δεν είναι αρκετά για να σας πείσουν για την αξία της, σημειώστε ότι η 35χρονη Αυστραλή έχει ήδη προσθέσει στο ενεργητικό της πλήθος διακρίσεων, σε τοπικό και σε διεθνές επίπεδο, ενώ έχει συμμετάσχει και σε αρκετές διεθνούς κύρους τηλεοπτικές παραγωγές, όπως το Top Gear.

Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά για την αξία της Supercar Blondie στο χρηματιστήριο των Social Media; Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, τα ημερήσια έσοδα της Alexandra Mary Hirschi μόνο από τις προβολές των videos στο YouTube ανέρχονται σε 2.500 δολάρια.

Αν πολλαπλασιάσετε το ποσό αυτό επί 30, τότε το νούμερο που θα έχετε μπροστά σας θα είναι το μηνιαίοβασικό εισόδημα της 35χρονης Αυστραλής το οποίο αγγίζει τα 75.000 δολάρια.

supercar blondie 77761 386865 type15016

Σε περίπτωση πάλι που τα 900.000 δολάρια ετησίως σάς ακούγονται λίγα για κάποιον που παρουσιάζει supercars με τον τρόπο που τα παρουσιάζει η εντυπωσιακή σε εμφάνιση «ξανθιά», τότε θα πρέπει να συνυπολογίσετε το γεγονός ότι πολλά από αυτά τα videos δεν προκύπτουν αυθόρμητα αλλά κατά παραγγελία και με το ανάλογο, φυσικά, τίμημα.

Ίσως όλα αυτά να εξηγούν πώς μία καλλίγραμμη ξανθιά από την Αυστραλία έχει πρόσβαση στα ισχυρότερα και πλέον εξεζητημένα supercars του πλανήτη αλλά και το πώς έχει προσθέσει αρκετά από αυτά στην προσωπική της συλλογή.

Ειδικοί, μάλιστα, υπολογίζουν ότι η αξία της supercar blondie τη δεδομένη χρονική στιγμή ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια δολάρια και θα συνεχίζει να αυξάνεται όσο περισσότεροι ακόλουθοι προστίθενται στους λογαριασμού που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα.

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο ο θησαυρός είναι πέρα από κάθε αμφιβολία ξανθός!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ