Πλημμύρισε το λιμάνι του Πειραιά με καινούρια αυτοκίνητα…

limani peiraia market nea autokinita

“Πάρε κόσμε αυτοκίνητα, με δόσεις ο Θεοδόσης”… θα μπορούσε να έλεγε μαρκίζα της δεκαετίας του 60, αντικρύζοντας την εικόνα που επικρατεί αυτές τις ημέρες στους χώρους του ΟΛΠ, όπου και «άδειασε» το Hoegh Copenhagen, πλημμυρίζοντας τους χώρους με 1600 και πλέον καινούρια αυτοκίνητα.

Εκτιμάται ότι η παρούσα εικόνα είναι απόρροια του γεγονότος ότι στο Ικόνιο δεν υπήρχε χώρος και για το λόγο αυτό ξεφορτώθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά, όπως γινότανε και πριν 10 και πλέον χρόνια. Για το επόμενο πάντως διάστημα αναμένονται 2500 και πλέον καινούρια αυτοκίνητα με βάση τον προγραμματισμό στο λιμάνι.

Οι Σταθμοί Αυτοκινήτων ΟΛΠ αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διαμετακόμισης αυτοκινήτων για την Ανατολική Μεσόγειο, τη Μαύρη Θάλασσα και τη Βόρειο Αφρική. Εκτός από την φορτοεκφόρτωση και αποθήκευση καινούριων αυτοκινήτων, στους Σταθμούς Αυτοκινήτων ΟΛΠ διακινούνται όλα τα είδη τροχοφόρων εμπορευμάτων, όπως μηχανήματα, φορτηγά, mafi, trailers κτλ. καθώς και γενικό φορτίο.

Στον κατάλογο των πελατών των Σταθμών Αυτοκινήτων περιλαμβάνονται πλέον οι περισσότερες από τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, οι οποίες διακινούν μέσω αυτού περισσότερα από 260.000 οχήματα το χρόνο.

Μετά την πώληση της πλειοψηφίας των μετοχών του ΟΛΠ στην COSCO Pacific Ltd. στα μέσα του 2016, οι Σταθμοί Αυτοκινήτων ΟΛΠ εξελίσσονται ραγδαία κρατώντας υψηλά τα επίπεδα ποιότητας εξυπηρέτησης και μηδενικά τα ποσοστά ζημιών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ