Όταν δύο κίτρινες Lamborghini Aventador S γίνονται… ένα!

Μπορεί στην Ελλάδα να μην βλέπουμε συχνά Lamborghini στο δρόμο, μη φανταστείτε όμως ότι και στο εξωτερικό αυτές κυκλοφορούν όπως τα Toyota. Πρόκειται για ακριβά αυτοκίνητα, περιορισμένης παραγωγής, τα οποία μάλιστα δεν γράφουν και άπειρα χιλιόμετρα στο δρόμο, από τους ιδιοκτήτες τους. Εάν είναι σπάνιο να διασταυρωθείς με μία, πόσο μάλλον να πετύχεις δύο και μάλιστα ίδιες! Εδώ οι πιθανότητες αγγίζουν το λόττο, μόνο που στην περίπτωσή μας αυτό είχε και τζακ ποτ!

Σύμφωνα με περαστικούς που κατέγραψαν το σκηνικό και κατόπιν το ανέβασαν στα social media, την Κυριακή 7 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη δύο κίτρινες Lamborghini Aventador S κατάφεραν να συγκρουστούν μεταξύ τους, με τη μία να φρενάρει σε μία διασταύρωση και την άλλη να πέφτει από πίσω της. Δεν γνωρίζουμε εάν οι δύο οδηγοί ήταν άσχετοι μεταξύ τους οι γνωστοί, που έκαναν κάποιου είδους κόντρα σε δημόσιους δρόμους. Κρίνοντας όμως από τις ομοιότητες των δύο αυτοκινήτων, τις αεροτομές, τους τροχούς κ.λπ. το πιο πιθανό είναι να σχετίζονται, με κάποιο τρόπο.

Η ζημιά δεν φαίνεται πολύ μεγάλη για να ξεγράψει τα δύο αυτοκίνητα, σίγουρα όμως είναι αρκετή, κρίνοντας από την παραμόρφωση των αμαξωμάτων, τα λάδια στο δρόμο και τους οδηγούς να βαστάνε τους πυροσβεστήρες στα χέρια τους. Στη σημείο έσπευσε η αστυνομία, ενώ οι δύο Aventador S απομακρύνθηκαν με γερανό. Τώρα, ανάλογα με το τι θα δηλώσουν πιθανοί αυτόπτες μάρτυρες, οι αρχές θα κρίνουν το κατά πόσο είναι ένα απλό τροχαίο ατύχημα ή θα πρέπει να ρίξουν και καμπάνες, για την πρόκληση αυτοσχέδιων αγώνων. Το σημαντικό, πάντως, είναι ότι κανένας δεν τραυματίστηκε από την όλη ιστορία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ