Ώρα για Camel Trophy με 25 σπέσιαλ Land Rover Works Trophy

land rover defender works v8 trophy 2021 4

Λίγο πριν την εμφάνιση της νέας γενιάς του Defender η Land Rover είχε νωρίτερα λανσάρει την top έκδοση Works με τον πεντάλιτρο V8 των 400 ίππων.

Η ειδική έκδοση θα υπάρχει σε μόλις 25 αυτοκίνητα και για όσους καταβάλλουν το ποσό των περίπου 220.000 ευρώ, αλλά και μπόνους ένα τριήμερο απόδρασης με το αυτοκίνητό τους στο πανέμορφο Eastnor Castle της Βρετανίας.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που μας θυμίζουν κάτι από Camel Trophy αφορά στο κλασικό κίτρινο και μαύρο χρώμα του αμαξώματος, με τροχούς 16 ιντσών. Όσο για το εσωτερικό έχει όλα τα καλά, από καθίσματα Recaro και νέο ρολόι μέχρι ειδική πυξίδα και σύστημα πλοήγησης με πλήρη συνδεσιμότητα με smartphones.

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει στις εκδόσεις αμαξωμάτων 90 ή 110 με στάνταρ το off-road πακέτο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ράγες οροφής, προστατευτικά, βίντσι, σνόρκελ, ειδικά λάστιχα κ.α.

Τα Works Trophy διαθέτουν ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, και όλα τα κλασικά στοιχεία του Defender (πλαίσιο τύπου σκάλας, τετρακίνηση, κοντό κιβώτιο, τρία διαφορικά κ.λπ.).Την κατασκευή τους έχει υπό την επιμέλεια του το τμήμα Classic της εταιρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ