Ο Tom Hanks πουλάει το αγαπημένο του Fiat -Πόσο θα πιάσει;

Την απόφαση να αποχωριστεί το αγαπημένο του Fiat 126, το οποίο δημοπρατείται με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργο ενός ιδρύματος.

Όλα ξεκίνησαν το 2016, όταν ο Tom Hanks βρέθηκε για τις ανάγκες των γυρισμάτων μιας ταινίας στους δρόμους της κεντρικής Ευρώπης. Εκεί το ενδιαφέρον του κινηματογραφικού αστέρα τράβηξε ένα λιλιπούτειο τετράτροχο το οποίο συναντούσε συχνά-πυκνά στο διάβα του.

Ο Tom Hanks δεν έχασε την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα ολόκληρο φωτογραφικό album στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο ίδιος και τα πολύχρωμα Fiat 126, δίνοντας έτσι το έναυσμα στην πολωνικής καταγωγής Monika Jaskolska να ξεκινήσει μια προσπάθεια ώστε να χαρίσει στον Αμερικανό ηθοποιό το αυτοκίνητο που είχε λατρέψει.

Tom Hanks Fiat%20%284%29

Οι προσπάθειες της Πολωνής θαυμάστριας του Tom Hanks απέδωσαν και έτσι ο χολιγουντιανός αστέρας απέκτησε το δικό του Fiat 126, το οποίο και ταξίδεψε έως την Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μάλιστα, ο Αμερικανός ανταπέδωσε την ευγενική πράξη προχωρώντας σε μια γενναιόδωρη δωρεά στο νοσοκομειακό ίδρυμα στο οποίο εργαζόταν η Monika Jaskolska.

Tom Hanks Fiat%20%281%29

Σχεδόν έξι χρόνια μετά, ο Tom Hanks αποφάσισε να αποχωριστεί το αγαπημένο του Fiat θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ενισχύσει το έργο ενός φιλανθρωπικό ιδρύματος.

Αν και το κόστος απόκτησης ενός ανακατασκευασμένου Fiat 126 δεν υπερβαίνει τα 10.000 ευρώ, το γεγονός ότι το λευκό «φιατάκι» βρισκόταν στην κατοχή ενός κινηματογραφικού αστέρα πολλαπλασιάζει την αξία του.

Tom Hanks Fiat%20%282%29

Για του λόγου το αληθές, τρεις ημέρες πριν την ολοκλήρωση της διαδικτυακής δημοπρασίας, το λευκό Fiat 126 έχει ήδη φτάσει τα 55.000 δολάρια και αναμένεται πολύ σύντομα να τα ξεπεράσει.

Διαβάστε επίσης:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ