Ο Hamilton ξεσαλώνει στους άδειους δρόμους του Τόκιο με ένα Nissan GT-R (Video)

Έχοντας ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, o L. Hamilton ζήλεψε τη δόξα των πρωταγωνιστών του Tokyo Drift, ξεδιπλώνοντας τις οδηγικές του ικανότητες πίσω από το τιμόνι ενός Nissan GT-R.

Αν και στο παρελθόν ο L. Hamilton έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να οδηγήσει ξανά κάποιο από τα υπερπολύτιμα supercars της ανεξάντλητης συλλογής του, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος, ο Βρετανός δεν αντιστάθηκε στην πρόκληση ενός Nissan GT-R, το οποίο και συνάντησε στους άδειους δρόμους του Τόκιο.

Μάλιστα ο Βρετανός πιλότος δημιούργησε και ένα μικρής διάρκειας video, το οποίο παραπέμπει είτε στη γνωστή στους περισσότερους ταινία Tokyo Drift είτε στα περίφημα «Get Away in Stockholm».

Το video δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό που διατηρεί ο L. Hamilton στο Instagram, στο οποίο εμφανίζεται ο Βρετανός να περιπλανιέται στους άδειους δρόμους του Τόκιο αλλά και να πραγματοποιεί donuts σε ελεγχόμενο (;) περιβάλλον.

Hamilton - Tokyo

Μάλιστα ο
καπνός από το «καμένο» ελαστικό του
Nissan GT-R εμφανίζεται κατά τη διάρκεια
του video να εισέρχεται
ακόμα και μέσα στον θάλαμο επιβατών,
προκαλώντας το γέλιο του L.
Hamilton και του άγνωστου συνεπιβάτη
του.

Η αγάπη του πιλότου της Mercedes AMG Petronas για τα σπορ αυτοκίνητα είναι γνωστή και στη συλλογή του περιλαμβάνονται προτάσεις όπως η Ferrari La Ferrari και η Mercedes-AMG One.

Η συνέχεια ανήκει στο video που ακολουθεί, το οποίο όπως προαναφέραμε θα σας θυμίσει κάτι από Tokyo Drift και Fast and Furius.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ