Νέο Honda Civic: Η Η πρώτη φωτογραφία του μοντέλου παραγωγής

2022 honda civic touring

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου Civic έχει προγραμματιστεί για τις 28 Απριλίου, αλλά η Honda έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του μοντέλου παραγωγής.

Το Civic που βλέπετε είναι αυτό που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους της βόρειο-αμερικανικής αγοράς, αλλά δεν θα απέχει και πολύ από αυτό που θα δούμε και στα μέρη μας. Για την ακρίβεια δεν διαφοροποιείται ούτε από πρωτότυπο Civic που είχε παρουσιαστεί προ μηνών.

Από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι η γενικότερα πιο συμβατική, αλλά δυναμική μάσκα με τους πιο λεπτούς και προβολείς, τα φώτα ομίχλης χαμηλά στους προφυλακτήρες και η μεγάλη εισαγωγή. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερα για το εσωτερικό, αλλά λογικά θα δούμε αρκετά στοιχεία από το νέο HR-V.

Σχετικά με τα μηχανικά μέρη αναμένεται να δούμε αναβαθμισμένα μοτέρ που δεν θα έχουν κάποιας μορφής εξηλεκτρισμό. Επίσης, δεν θα υπάρχει ηλεκτρική έκδοση. Για την Αμερική θα υπάρξουν σύνολα δίλιτρα και ισχυρότερα στα 1.500 κ.εκ., ενώ για την Ευρώπη πιθανότατα θα συνεχίσει και ο χιλιάρης turbo, δίχως ήπια υβριδική υποβοήθηση.

Πολλές είναι οι φήμες για την έκδοση Type R που έχει πάρει το πράσινο φως που θα συνεχίσει ως δίλιτρη turbo με 320+ άλογα. Κάτι πολύ σημαντικό είναι πως μετά από δεκαετίες η νέα ενδέκατη γενιά θα κατασκευάζεται στην Ιαπωνία μιας και το εργοστάσιο στην Αγγλία έκλεισε. Περισσότερα θα έχουμε τέλος του μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ