Η νέα Skoda Fabia πιάστηκε στα πράσα

Η ημέρα που η νέα Skoda Fabia θα βρεθεί στις προθήκες της τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας δεν είναι πολύ μακριά.

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν οι νέες φωτογραφίες του δημοφιλούςsupermini, το οποίο εντοπίστηκε στο εθνικό δίκτυο της Τσεχίας κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης.

Παρά το βαρύ καμουφλάζ που εξακολουθεί να ντύνει τις επιφάνειες της νέας Skoda Fabia, είναι προφανές ότι η τέταρτη κατά σειρά γενιά του αυτοκινήτου έχει ήδη πάρει την τελική του μορφή, ακολουθώντας τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της τσεχικής φίρμας.

2021 skoda fabia prototype with production body spy photo (2) 77761 393007 type15016

Ένα ακόμα στοιχείο που προκύπτει από τη νέα εμφάνιση της Skoda Fabia του 2021 είναι ότι δεν θα υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στις εξωτερικές διαστάσεις, μιας και το πλαίσιο στο οποίο πρόκειται να βασιστεί θα είναι η μετεξέλιξη εκείνου που βασίζεται και η σημερινή γενιά του αυτοκινήτου.

Η Skoda έχει ήδη επιβεβαιώσει την ύπαρξη hatchback και station wagon εκδόσεων στην γκάμα της νέας Fabia, η οποία δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί από το παράδειγμα των ανταγωνιστών της, εγκαταλείποντας τους κινητήρες diesel και επενδύοντας σε mild hybrid κινητήρια σύνολα βενζίνης.

2021 skoda fabia prototype with production body spy photo 77761 393006 type15016

Με δεδομένη την πρόθεση του ομίλου VW να επεκτείνει την οικογένεια των ID προς τα κάτω, θα πρέπει να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο εξέλιξης ηλεκτροκίνητης έκδοσης, κάτι που ισχύει για τις διαμορφώσεις διπλού καυσίμου (ΤGI), μιας και οι Γερμανοί δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν συνέχεια στην παράδοση που έχουν χτίσει στις εκδόσεις φυσικού αερίου.

Το λανσάρισμα της νέας Skoda Fabia είναι προγραμματισμένο για το 2021, γεγονός που σημαίνει ότι η τσεχική φίρμα δεν θα αργήσει να λύσει τη σιωπή της και να αποκαλύψει τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου που θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ