Νέα έκδοση εξοπλισμού Toyota Yaris GR Sport

 Το νέο Toyota Yaris GR Sport θα είναι διαθέσιμο από την άνοιξη του 2022 για να καλύψει ως ένα μικρό βαθμό την όρεξη όσων ονειρεύονται ένα GR Yaris.

Το Toyota Yaris GR Sport, όπως είναι η πλήρης επωνυμία, ξεχωρίζει οπτικά από το διαφορετικό μοτίβο της μάσκας του, τις ζάντες των 18 ιντσών αλλά και τα πάντα απαραίτητα λογότυπα. Ο διαχύτης στο πίσω μέρος παραπέμπει άμεσα στο ξεχωριστό GR Yaris, ενώ κάποιες επεμβάσεις των μηχανικών της Toyota στους θόλους των τροχών έχουν βελτιώσει την αεροδυναμική του Yaris GR Sport.

Στο εσωτερικό υπάρχουν ανάλογες σπορ αναβαθμίσεις, με πιο σπορ καθίσματα οι επενδύσεις των οποίων έχουν κόκκινες ραφές -προαιρετικά διατίθενται και θερμαινόμενα καθίσματα με επένδυση Ultrasuede. Οι κόκκινες ραφές υπάρχουν και στο τιμόνι που όπως και ο επιλογέας ταχυτήτων έχει δερμάτινη επένδυση.

Η έκδοση εξοπλισμού GR Sport συνδυάζεται τόσο με το τρικύλινδρο βενζίνης των 1.500 κ.εκ. με 125 ίππους (με το χειροκίνητο κιβώτιο υπάρχει rev-match λειτουργία iMT) στα κατεβάσματα των σχέσεων., όσο και με το υβριδικό σύστημα πρόωσης με τους 116 ίππους.

Αλλαγές, προκειμένου να τονωθεί τόσο η αίσθηση όσο και τα δυναμικά χαρακτηριστικά έχουν γίνει στο σύστημα διεύθυνσης και την ανάρτηση (διαφορετικά ελατήρια και αμορτισέρ), ενώ οι ενισχύσεις στο δάπεδο αυξάνουν την ακαμψία του πλαισίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ