Ένα Mini John Cooper Works για το δρόμο, με γεύση από GP

Προορισμένο να κυκλοφορήσει σε μόλις 3.000 αντίτυπα, το John Cooper Works GP του 2020 αποτελεί τον αδιαφιλονίκητο πρωταθλητή στη γκάμα της Mini.  Μία πρόταση που αποτελεί βελτίωση μιας ήδη σημαντικά βελτιωμένης έκδοσης, της JCW. Η, για να το πούμε πιο απλά, πρόκειται για το πιο γρήγορο και απόλυτο όχημα που έφερε ποτέ το λογότυπο της φίρμας. Τι γίνεται όμως με όσους αποζητούν κάτι περισσότερο από το απλό John Cooper Works αλλά δεν ανήκουν στους 3.000 τυχερούς;

Η Mini φρόντισε να παρουσιάσει το GP Pack, ένα πακέτο εξοπλισμού που δανείζεται αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από την ομώνυμη έκδοση, ντύνοντας τα συμβατικά JCW. Ενδεικτικά αναφέρουμε το Racing Grey metallic χρώμα που ντύνει το αμάξωμα, με τη διχρωμία του Melting Silver metallic της οροφής. Οι τροχοί ελαφρού κράματος των 18 ιντσών στο σχέδιο John Cooper Works Cup Spoke φέρουν στο κέντρο τους τα λογότυπα GP.

Τα ίδια λογότυπα εμφανίζονται και στο εσωτερικό, ραμμένα στα σπορ καθίσματα με την επένδυση Leather Dinamica. Εδώ, βεβαίως διατηρείται η τετραθέσια διαμόρφωση του αυτοκινήτου, σε αντίθεση με την κανονική έκδοση JCW GP, που είναι αυστηρά διθέσια. Το τιμόνι είναι επενδυμένο με δέρμα Walknappa, με κόκκινες ραφές, ενώ αντίστοιχες διαφοροποιήσεις του GP Pack γίνονται εμφανείς και σε άλλα σημεία. Τα MINI John Cooper Works με το πακέτο GP θα ξεκινήσουν να διατίθενται από τον Ιούλιο, σε τιμές που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ