Με αυτό το αυτοκίνητο μετακινείται η πρώην βασιλική οικογένεια στην Ελλάδα -Τι συμβολίζουν οι πινακίδες κυκλοφορίας

Ένα Land Rover Discovery επέλεξε η πρώην βασιλική οικογένεια για τις μετακινήσεις της στην Ελλάδα, οι πινακίδες κυκλοφορίας του οποίου διαθέτουν έναν ξεχωριστό συμβολισμό.

Η παρουσία της πρώην βασιλικής οικογένειας στην Αθήνα μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έστρεψε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, φέρνοντας στο φως άγνωστες πτυχές της παραμονής της στη χώρα μας.

Δεν ήταν λίγοι, λοιπόν, εκείνοι που στάθηκαν ακόμα και στον τύπο των αυτοκινήτων που επέλεξε η πρώην βασιλική οικογένεια για τις μετακινήσεις της στην Αθήνα, επιχειρώντας να αποκωδικοποιήσουν τους όποιους συμβολισμούς.

τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Η πρώην βασιλική οικογένεια και ειδικότερα η σύζυγος του εκλιπόντος μετακινείται αυτές τις ημέρες με ένα Land Rover Discovery 4. Ίσως η συγκεκριμένη επιλογή να μην σημαίνει και πολλά, δεν ισχύει το ίδιο ωστόσο και για τις πινακίδες κυκλοφορίας του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει, οι πινακίδες κυκλοφορίας του βρετανικού SUV φέρουν το γράμμα «Κ» τον αριθμό 13 καθώς και το γνωστό στους περισσότερους «GRE».

Η αποκωδικοποίηση των πινακίδων κυκλοφορίας του συγκεκριμένου οχήματος ανέλαβε δημοσιογράφος της τηλεόρασης του Alpha, ο οποίος αποκάλυψε ότι το K προέρχεται από το Κωνσταντίνος και ο αριθμός 13 από το γεγονός ότι υπήρξε ο 13ος βασιλιάς Κωνσταντίνος.

τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Το «GRE» παραπέμπει στο γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος υπήρξε βασιλιάς των Ελλήνων από το 1964 έως και 1974, όταν με δημοψήφισμα ο Ελληνικός Λαός επέλεξε ως πολίτευμα την Προεδρευομένη Δημοκρατία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας του Land Rover Discovery 4 3,0 V6 HSE, αποτέλεσαν προσωπική επιλογή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο επέλεξε να δηλώσει την ιδιότητά του και την ελληνική καταγωγή του.

Το Land Rover Discovery ήταν αυτό που συνόδευσε τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο στην τελευταία του κατοικία με την ολοκλήρωση της εξωδίου ακολουθίας στη Μητρόπολη των Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ