Με κωδικό 2 πας συνεργείο, ΚΤΕΟ, αλλά και αγοράζεις και καινούριο αυτοκίνητο

sms lockdown

Ακόμη και στο βαρύ lockdown, με αποστολή SMS με τον κωδικό 2 (ή έντυπη βεβαίωση) αλλά και αποδεικτικό του ραντεβού με το ΚΤΕΟ μπορεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος να το επισκεφθεί.

Σε αυτή την διευκρίνιση προέβη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να διασαφηνιστούν τυχόν απορίες από τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες οχημάτων.

Με τον ίδιο κωδικό εξάλλου, μπορεί κάποιος να επισκεφτεί μια έκθεση αυτοκινήτου αλλά και ένα συνεργείο, για να επισκευάσει το όχημα του, εξηγεί στο Caroto.gr o Νίκος Καραπετσιάνης, που διατηρεί εξειδικευμένο συνεργείο οχημάτων στο Αιγάλεω.

Σε ερώτηση αν υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός για την επίσκεψη στο συνεργείο εξήγησε ότι αυτός δεν υφίσταται, αλλά ούτε είναι απαραίτητο και το ραντεβού από την μεριά του πελάτη για να το επισκεφτεί. Την περίοδο της πανδημίας, τα αυτοκίνητα δεν έπαυσαν να χαλάνε αλλά ούτε και να μην χρειάζονται Service, κατά συνέπεια αν ένα όχημα χρήζει συντήρησης ή επισκευής μην το αποφύγετε συνιστούν οι ειδικοί.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ