Η Infiniti εξελίσσει τα QX55 και QX60

INFINITI NEW SUVs 2

Η Infiniti ανακοίνωσε την άφιξη του εντυπωσιακού crossover QX55 του 2022 στις εκθέσεις της στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Παραμένουν εκτός Ευρώπης.

Ενισχυμένη από τη δέσμευσή της να προσφέρει εξαιρετικά οχήματα που είναι τόσο ισχυρά όσο και προηγμένα, η πορεία προς τα εμπρός για την Infiniti περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό κατάλογο σαγηνευτικών και εκφραστικών οχημάτων, που συμπληρώνεται από μια ανανεωμένη εστίαση στην σχέση τους με τον οδηγό και τον κάτοχό τους.

«Ανυπομονούμε για μια νέα εποχή για τη μάρκα, με την ίδια έμφαση στον ενθουσιασμό και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών», δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρεία Peyman Kargar. «Αυτή ξεκινά με το τολμηρό νέο QX55 που έρχεται τώρα, το συναρπαστικό QX60 μετά και με πολλά ακόμη».

«Οι πρώτες αντιδράσεις για το INFINITI QX55 ήταν απίστευτα θετικές», δήλωσε ο Jeff Pope, αντιπρόεδρος της Infiniti Americas. «Ξεπεράσαμε τους στόχους μας για κρατήσεις σε λίγες μόνο εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει για μένα ότι το τολμηρό QX55 είναι συναρπαστικό».

INFINITI NEW SUVs 1

Το QX55 είναι το μόνο coupe crossover που διατίθενται με τον καινοτόμο κινητήρα VC-Turbo της Infiniti, ο οποίος αλλάζει απρόσκοπτα την αναλογία συμπίεσης για καλύτερη οικονομία καυσίμου ή ισχύ, όταν το απαιτεί ο οδηγός του.

Προσφέρεται σε τρία πλούσια επίπεδα εξοπλισμού, τα LUXE, ESSENTIAL και SENSORY και μαγνητίζει τα βλέμματα με το συναρπαστικό του στυλ, την οδηγοκεντρική του φιλοσοφία , την εντυπωσιακή του τεχνολογία και τον δυναμικό χαρακτήρα του, που ανταμείβει στο έπακρο τους λάτρεις της οδήγησης.

Το ολοκαίνουργιο crossover τριών σειρών καθισμάτων QX60, το οποίο παρουσιάστηκε πέρυσι μέσα από την πανέμορφη μελέτη σχεδιασμού του QX60 Monograph, θα είναι εμπορικά διαθέσιμο (στις ΗΠΑ και στον Καναδά) έως το τέλος του 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ