Η Opel το 2022: Χρονιά βραβείων για τη γερμανική εταιρεία

Το 2022 ήταν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά για την Opel, αφού η γερμανική εταιρεία κατάφερε να κατακτήσει μια σειρά από σημαντικά βραβεία για τα μοντέλα της.

«Ξυπνούν συναισθήματα, είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση και πάνω απ’ όλα ηλεκτροκίνητα – αυτά είναι τα μοντέλα της Opel σήμερα» δήλωσε ο CEO της Opel, Florian Huettl.

«Μοντέλα όπως το νέο Astra, το Grandland ή το Mokka αποδεικνύουν πώς εμπνέουμε τον κόσμο, προσφέροντας λύσεις κινητικότητας με προσανατολισμό στο μέλλον. Αυτό είναι εφικτό χάρη σε μια υποδειγματική ομαδική προσπάθεια, η οποία έτυχε αναγνώρισης από τους ειδικούς και από το κοινό, λαμβάνοντας πολυάριθμες διακρίσεις. Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό!»

Opel Mokka

Το φθινόπωρο επεφύλαξε μια μεγάλη τιμή για την Opel, όταν το νέο Astra κέρδισε τη διάκριση “Χρυσό Τιμόνι 2022”. Με ελκυστική σχεδίαση, κορυφαίες τεχνολογίες και, για πρώτη φορά, ηλεκτροκίνητο ως plug-in hybrid, το νεοφερμένο μοντέλο της compact κατηγορίας από το Rüsselsheim έπεισε τους αναγνώστες του AUTO BILD και της BILD am SONNTAG, καθώς και την έγκριτη κριτική επιτροπή.

Η τελευταία γενιά του best seller επικράτησε απέναντι στον σκληρό ανταγωνισμό και κατέκτησε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα βραβεία στη βιομηχανία αυτοκινήτου με τον τίτλο “Best Car up to €50.000”. Έτσι ολοκληρώθηκε ένα εξαιρετικό σερί επιτυχιών για την Opel: Μετά το Opel Corsa-e το 2020 και το Opel Mokka-e το 2021, το περίοπτο βραβείο πήγε στο Rüsselsheim για τρίτη συνεχή χρονιά.

Opel Corsa

Ωστόσο, ως αληθινός “πρωταθλητής”, το νέο Astra δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες του. Η ανεξάρτητη κριτική επιτροπή GCOTY του θεσμού “German Car Awards” ψήφισε επίσης το Astra ως “German Compact Car of the Year 2023”, ενώ το Astra Sports Tourer station wagon ανακηρύχθηκε “FAMILY CAR of the Year”.

Συνολικά, η Opel το 2022 κατέκτησε 22 διαφορετικά βραβεία από διάφορους θεσμούς και επιτροπές, που επιβράβευσαν 8 από τα μοντέλα της (Astra, Corsa, Mokka, Combo, Vivaro, Zafira, Rocks-e και το πρωτότυπο Manta GSe)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ