Γερμανία: Μητέρα και γιός έκαναν… κόντρα με 200 χλμ./ώρα στον αυτοκινητόδρομο

Η
«οικογενειακή» κόντρα στον αυτοκινητόδρομο
δεν είχε καλή κατάληξη, ενώ έκρυβε και
πολλές εκπλήξεις.

Ένας παρατηρητικός οδηγός στη Γερμανία έγινε μάρτυρας ενός ασυνήθιστου περιστατικού το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης. Δύο οδηγοί εμφανίστηκαν «απότομα» στον αυτοκινητόδρομο A93, με το αυτοκίνητο του ενός να μην φέρει πινακίδες κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της τοπικής αστυνομίας, ο μάρτυρας ανέφερε αμέσως το συμβάν στο κέντρο επιχειρήσεων, και τους ακολούθησε.

Οι δύο «ύποπτοι» οδηγοί κατευθύνθηκαν προς τον αυτοκινητόδρομο A93 και κινήθηκαν με ταχύτητα έως και 200 χλμ./ώρα, έκαναν απότομα φρεναρίσματα (brake check), επιτάχυναν ξανά και πραγματοποιούσαν επικίνδυνους ελιγμούς ανάμεσα από τους άλλους χρήστες του δρόμου. Λίγο αργότερα, το ένα από τα αυτοκίνητα παράδωσε πνεύμα και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Kontra manas kai giou 2

Όταν η αστυνομία έφτασε στο φλεγόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του προσπάθησε να ξεφύγει πεζός, αλλά λίγο αργότερα συνελήφθη. Ο 20χρονος συλληφθείς δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και οι πινακίδες κυκλοφορίας που βρήκε η αστυνομία στο εσωτερικού του καμένου αυτοκίνητου, ανήκουν σε ένα κλεμένο. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, ο 20χρονος ήθελε να τις τοποθετήσει στο αυτοκίνητό του για να δώσει την εντύπωση ότι είναι ταξινομημένο.

Επιπλέον, ο 20χρονος δεν κατάφερε να περάσει το αλκοτέστ, ενώ μαζί του είχε και μικρή ποσότητα κάνναβης. Όπως αντιλαμβάνεστε, έχει έρθει αντιμέτωπος με πολλές κατηγορίες, όπως κατοχή ναρκωτικών ουσιών, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, συμμετοχή σε κόντρες και οδήγηση χωρίς δίπλωμα, ασφάλεια και άδεια κυκλοφορίας οχήματος.

Μαζί με τον 20χρονο ελέγθηκε και η οδηγός του άλλου οχήματος, που τελικά προέκυψε ότι είναι η μητέρα του. Και η ίδια ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, με τις αρχές να προχωρούν σε αιμοληψία και των δύο. Ο εισαγγελέας διέταξε επίσης την κατάσχεση των δύο οχημάτων και της άδειας οδήγησης της μητέρας.

Διαβάστε επίσης:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ