Η Ford εξετάζει υπομάρκες με τις επωνυμίες Mustang και Bronco

Κάθε αυτοκινητοβιομηχανία έχει στην ιστορία της αλλά και στην τρέχουσα γκάμα της μοντέλα με βαριά ονόματα, που είναι απόλυτα συνυφασμένα μαζί της και έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στη δημιουργία του προφίλ και του χαρακτήρα της. Για τη Ford τα μοντέλα αυτά είναι χωρίς αμφιβολία η Mustang και μετά τόσο το Bronco όσο και το F-150, που εδώ και δεκαετίες είναι το απόλυτο best seller στην αγορά των ΗΠΑ.

Προκειμένου λοιπόν να εκμεταλλευτούν όσο το δυνατόν περισσότερο τη δυναμική των παραπάνω μοντέλων και κυρίως ονομάτων οι επικεφαλής της Ford εξετάζουν το ενδεχόμενα να δημιουργήσουν αντίστοιχες υπομάρκες. Οι οποίες θα περιλαμβάνουν βέβαια περισσότερα του ενός μοντέλα και θα ήταν μέρος μιας ομάδας που θα μπορούσε να ονομάζεται Icons Division.

Το ζήτημα δεν είναι τόσο η δημιουργία των υπομαρκών ή της ομπρέλας τους. Το θέμα είναι η εξέλιξη και παρουσίαση νέων μοντέλων και το πρόβλημα δεν υπάρχει τόσο με το Bronco, όπου τα πράγματα είναι στην ουσία υπό διαμόρφωση αλλά με τη Mustang.

Και αυτό γιατί οι οπαδοί του πιο επιτυχημένου σπορ μοντέλου παγκοσμίως δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι τη χρήση του ονόματος Mustang στο ηλεκτρικό SUV Mach-e. Πόσο μάλλον δεν μια ολόκληρη γκάμα που θα περιλαμβάνει και άλλα SUV καθώς και sedan. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η Ford προχωρήσει τελικά στα σχέδιά της ή αν θα λάβει σοβαρά υπόψη της τις απόψεις των πιστών της πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ