Φερστάπεν: «Θα δυσκολέψουμε την Mercedes στον αγώνα»

Ο Λιούις Χάμιλτον κατάφερε να πάρει την 99η Pole position της καριέρας του, γεγονός που σημαίνει ότι θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στο Γκραν Πρι Εμίλια Ρομάνα στην Ίμολα με τις δύο Red Bull να βρίσκονται πίσω του.

Μετά την ολοκλήρωση των κατατακτήριων δοκιμών, σχολίασε:

«Το λατρεύω, μου αρέσει η πρόκληση! Έχουμε τις δύο Red Bulls στην 2η και 3η θέση και νομίζω ότι θα εφαρμόσουν μία στρατηγική για να μας δυσκολέψουν. Γνωρίζουμε ότι έχουν εξαιρετικό ρυθμό αγώνα».

Αντίθετα οι δύο πιλότοι της Αυστριακής ομάδας ήταν δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα που έφεραν, καθώς τα λάθη που έκαναν τους στοίχησαν μία ακόμη καλύτερη θέση στην σχάρα εκκίνησης.

Αναλυτικότερα, είπαν:

Πέρεζ: «Ποτέ δεν περίμενα να είμαι εδώ σήμερα, σκεπτόμενος τις επιδόσεις που είχαμε χθες. Θα έπρεπε να είμαι στην pole σήμερα, έκανα ένα λάθος στην τελική στροφή, όμως ο αγώνας αύριο είναι αυτός που έχει σημασία».

Φερστάπεν: «Δεν ήμουν καλός στο Q3, ήταν λίγο… ακατάστατο, και τα λάθη στον τελευταίο γύρο μου στοίχησαν. Ωστόσο, η εκκίνηση από την τρίτη θέση είναι καλή. Θα είναι ενδιαφέρον ο αγώνας της Κυριακής και θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε… δύσκολο για τη Mercedes».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ