Φερστάπεν: «Πρέπει να γίνουμε ταχύτεροι για να φτάσουμε την Mercedes»

Μιλώντας αναφορικά με το επερχόμενο Γκραν Πρι των ΗΠΑ, ο Μαξ Φερστάπεν τόνισε ότι η Red Bull πρέπει να βρει περισσότερο ρυθμό και ταχύτητα για να καταφέρει να νικήσει τη Mercedes και τον Λιούις Χάμιλτον.

Έχοντας τερματίσει δεύτερος στο Γκραν Πρι Τουρκίας, ο Μαξ Φερστάπεν ξέρει ότι εάν θέλει να παραμείνει ζωντανός στην μάχη του τίτλου, πρέπει να κάνει μία πολύ καλή εμφάνιση στο επερχόμενο Γκραν Πρι των ΗΠΑ.

Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull, μίλησε στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου αναφερόμενος στο γεγονός ότι η ομάδα του πρέπει να… βρει ταχύτητα και αγωνιστικό ρυθμό προκειμένου να κοντράρει την Mercedes και τον Λιούις Χάμιλτον.

«Ξέρουμε ότι έχουμε ακόμα λίγη δουλειά να κάνουμε. Δεν έχω άγχος γιατί όλοι ξέρουμε τί πρέπει να κάνουμε, αλλά πρέπει να είμαστε περισσότερο αποδοτικοί και να δουλέψουμε σκληρά.

Μάθαμε πολλά στην Τουρκία και προσπαθούμε να βελτιώσουμε την σχέση μας με το μονοθέσιό μας. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό».

Σημειώνεται ότι ο Φερστάπεν προηγείται με τον Χάμιλτον με έξι βαθμούς, στην βαθμολογία τω οδηγών, πριν από το Γκραν Πρτων ΗΠΑ, αλλά η Mercedes έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα μπροστά στους πρόσφατους αγώνες.

Ο «Mad Max» ηγήθηκε του πρωταθλήματος για μεγάλο μέρος της σεζόν, αλλά δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει και να «χτίσει» μία απόσταση ασφαλείας έναντι του βρετανού αντιπάλου του.

Αντίθετα, ο Χάμιλτον είπε:

«Είναι σημαντικό να κερδίζουμε κάθε αγώνα με κάποιο τρόπο ή να παίρνουμε περισσότερους πόντους. Αυτός είναι ο στόχος μας στους επόμενους έξι αγώνες. Θα είναι απίστευτα δύσκολο. Θα υπάρξουν στιγμές που μπορούμε να τους ξεπεράσουμε. Πολλά μπορούν να συμβούν σε έξι αγώνες. Απλώς κοιτπαμε έναν αγώνα τη φορά και δίνουμε ό, τι έχουμε».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ