Φερστάπεν: «Είμαι ρεαλιστής και ξέρω πως η Mercedes είναι ακόμα το φαβορί»

Ο πιλότος της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν, τόνισε πως το φετινό μονοθέσιο της ομάδας θα είναι πιο ανταγωνιστικό από τις προηγούμενες χρονιές, γνωρίζοντας όμως ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός.

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Formula 1 (26-28 Μαρτίου) με τον πρώτο αγώνα να φιλοξενείται στην πίστα του Μπαχρέιν και ο πιλότος της 1 Red Bull, Μαξ Φερστάπεν, μίλησε αναφορικά με το καινούριο του μονοθέσιο.

Ο 23χρονος Ολλανδός τόνισε πως «Η Mercedes είναι ακόμα το φαβορί για τον τίτλο, όμως θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί από τις προηγούμενες χρονιές».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε:

«Οδηγούμε με δοκιμαστικά ελαστικά, οπότε δεν έχω την αίσθηση του πώς θα είναι το μονοθέσιο με τα πραγματικά ελαστικά. Δεν βασίζομαι σε αυτά που διαπίστωσα κάνοντας μερικούς γύρους με την Red Bull. Όλα είναι φυσιολογικά. Απλώς πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα συμβεί στο Μπαχρέιν μόλις έχουμε τα σωστά ελαστικά στο αυτοκίνητο».

Αναφορικά με τις βελτιώσεις που έχουν γίνει στο όχημα της Αυστριακής ομάδας, δήλωσε:

«Είμαι πάντα ρεαλιστής. Πρέπει να πάμε στο Μπαχρέιν και να το δούμε εκεί. Στον πρώτο αγώνα θα ξέρουμε αν πετύχαμε ή όχι. Δεν μου αρέσει να το μιλάω για πράγματα που δεν ξέρω αυτή τη στιγμή. Το μόνο που ξέρουμε είναι το πού θέλουμε να είμαστε και πού θέλουμε να φτάσουμε και δουλεύουμε πάνω σε αυτό».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ