Έτοιμη η νέα Mercedes C-Class

Μια ανάσα χωρίζει τη νέα Mercedes-Benz C-Class από τη γραμμή παραγωγής. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν οι νέες φωτογραφίες του αυτοκινήτου που συνεχίζει ακάθεκτο τις δοκιμές εξέλιξης σε δημόσιους δρόμους.

Η νέα εμφάνιση του αυτοκινήτου φέρνει ακόμα περισσότερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες στο φως της δημοσιότητας καθώς όσο περνά ο χρόνος τόσο μικρότερες είναι οι επιφάνειες που καλύπτονται από καμουφλάζ.

Οι μεγαλύτερες και ουσιαστικότερες αλλαγές σε σχέση με τη σημερινή γενιά του αυτοκινήτου θα αφορούν τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, τα οποία θέλοντας και μη οφείλουν να προσαρμοστούν στη νέα, ηλεκτρική εποχή.

2022 mercedes c class spied with production red paint debut is close 2 77761 393909 type15016

Το βάρος της γκάμας του γερμανικού sedan πρόκειται να το σηκώσει ο δίλιτρος κινητήρας βενζίνης, ο οποίος θα αποτελέσει την αφετηρία των περισσότερων διαμορφώσεων της νέας Mercedes-Benz C-Class.

Φυσικά, δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς την υπάρξη του κινητήρα του 1,33 λίτρου ο οποίος έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Renault και με την προϋπόθεση της παρουσίας ενός ηλεκτρικού κινητήρα θα μπορούσε κάλλιστα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και στις απαιτήσεις ενός premium sedan με τις διαστάσεις της C-Class.

2022 mercedes c class spied with production red paint debut is close 3 77761 393910 type15016

Ένα γενναίο τεχνολογικό άλμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και στα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ακολουθώντας το παράδειγμα της μεγαλύτερης και πολυτελέστερης S-Class όπως άλλωστε και στον τομέα της ημιαυτόνομης οδήγησης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του υ έτους, συνεπώς το εμπορικό του λανσάρισμα σε Ευρώπη και Αμερική θα έρθει τη ερχόμενη άνοιξη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ