Έρχεται το «Formula 1 Exhibition» που θα κάνει… τον γύρο του κόσμου

Η F1 ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια μοναδική έκθεση η οποία θα είναι «καθηλωτική εμπειρία» για τους φιλάθλους προκειμένου να μεταφέρει την πλούσια ιστορία και το συναρπαστικό μέλλον της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλο τον πλανήτη.

Το «Formula 1 Exhibition» θα συνεργαστεί με το Manhattan West και τη διάσημη εταιρεία παραγωγής Round Room Studios, που προώθησε το Jurassic World: The Exhibition, Tupac Shakur. Wake Me When I’m Free, και Mandela: The Official Exhibition.

Ειδικοί, ιστορικοί και δημοσιογράφοι που εργάστηκαν στον χώρο της F1, θα αναλάβουν να δημιουργήσουν την πρώτη επίσημη και διαδραστική έκθεση στην ιστορία του σπορ η οποία θα παρουσιάσει ιστορικά αντικείμενα, αρχεία ταινιών και θα περιλαμβάνει θρυλικά αγωνιστικά αυτοκίνητα αλλά και νέα μοντέλα.

Περισσότερες λεπτομέρειες συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών πώλησης εισιτηρίων και χώρων θα ανακοινωθούν το φθινόπωρο του 2022.

«Η Formula 1 γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και οι συνεχώς αυξανόμενοι φίλαθλοί μας βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Η έναρξη μιας διεθνούς έκθεσης παγκόσμιας κλάσης για τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο είναι ένα φυσικό επόμενο βήμα για το άθλημά μας», δήλωσε ο Brandon Snow, Διευθύνων Σύμβουλος και εκπρόσωπος του εμπορικού τμήματος της F1.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι με τις δυνατότητες αυτού του έργου που μεταφέρει το κοινό στα… παρασκήνια και εκθειάζει την ιστορία και την κληρονομιά της F1 όπως ποτέ άλλοτε. Αυτός θα είναι ένας προορισμός για κάθε φίλαθλο και είμαστε ευγνώμονες στους πολλούς οργανισμούς και τις προσωπικότητες της Formula 1 που συνέβαλαν σε αυτό το εντυπωσιακό νέο σόου», συμπλήρωσε.

Γεγονός είναι ότι μετά το περσινό πρωτάθλημα και την κόντρα ανάμεσα στον Μαξ Φερστάπεν και τον Λιούις Χάμιλτον, ολοένα και περισσότερα άτομα εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τα Γκραν Πρι. Έτσι οι διοργανωτές είδαν ότι οι «νέοι» φίλαθλοι θέλουν να μάθουν περισσότερα αναφορικά με την ιστορία και τις μεγάλες μορφές του σπορ, με αποτέλεσμα το «Formula 1 Exhibition» να είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαδώσει της ιστορία της F1.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ