Έρχεται στην Ελλάδα το πιο πολυτελές Renault Captur

Η Renault ενισχύει την γκάμα του δημοφιλέστατου Captur, τοποθετώντας στην κορυφή της γκάμας του την εξοπλιστική έκδοση Rive Gauche.

Μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής έρχεται να προστεθεί στην εξοπλιστική φαρέτρα του Renault Captur, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την premium αύρα του.

Ο λόγος για την έκδοση Rive Gauche, η οποία αντλεί έμπνευση από τον χώρο της μόδας, εξαντλώντας τα εξοπλιστικά περιθώρια της κατηγορίας των B-SUV.

Το glossy προφίλ του γαλλικού crossover εξασφαλίζουν οι χρωματικές αντιθέσεις στις επιφάνειες του αμαξώματός του και η σχεδόν εμμονική επιλογή του μαύρου χρώματος.

Renault Captur Rive Gauche

Το μαύρο χρώμα, λοιπόν, είναι εκείνο που «ντύνει» τις ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών, την οροφή, τα επιμέρους τμήματα της κεντρικής εισαγωγής αέρα, όπως άλλωστε και τις επενδύσεις των καθισμάτων στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Από εκεί και πέρα η συνέχεια ανήκει στη κεντρικά τοποθετημένο οθόνη αφής των 9,3 ιντσών, στο σύστημα κλιματισμού, η πανοραμική ηλιοροφή και η πληθώρα των συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας που ανήκουν στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου.

Renault Captur Rive Gauche

Κάτω από το καπό του Renault Captur Rive Gauche συναντάμε τον γνωστό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,0 λίτρου, όπως άλλωστε και το plug-in υβριδικό σύνολο των 160 ίππων το οποίο και φιγουράρει στην κορυφή της γκάμας του.

Η διάθεση του Renault Captur Rive Gauche στην ελληνική αγορά πρόκειται να ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα, χωρίς ωστόσο να έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα οι τιμές διάθεσής του.

Renault Captur Rive Gauche

Στη Γαλλία, όπου η πολυτελέστερη έκδοση του Renault Captur ήδη διατίθεται, η τιμή εκκίνησης είναι τα 26.400 ευρώ, αγγίζοντας τα 40.000 ευρώ στην κορυφαία plug-in υβριδική διαμόρφωση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ