Έγραψε 1,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα στο κοντέρ και του χάρισαν ένα ολοκαίνουργιο Toyota

Δεν πρόκειται για ένα τυχαίο Toyota Highlander, μιας ο ιδιοκτήτης του είχε καλύψει με αυτό περισσότερα από 1,6 εκ. χιλιόμετρα.

Ένας κάτοικος της Φλόριντα δέχθηκε μια ευχάριστη έκπληξη μέσα στην ατυχία του, καθώς η αντιπροσωπεία της Toyota του έδωσε ένα καινούργιο Highlander ως αντάλλαγμα για το αντίστοιχο παλιό μοντέλο που είχε στην κατοχή του και είχε διανύσει πάνω από 1,6 εκ. χιλιόμετρα.

Ο Mark Miller οδηγούσε το Highlander του 2006 για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να καταφέρει ένα σημαντικό ορόσημο με τα χιλιόμετρα που είχε διανύσει. Ωστόσο, τον περασμένο Σεπτέμβριο το SUV καταστράφηκε από τον τυφώνα Ian. Το γραφείο Τύπου της Toyota USA έμαθε το περιστατικό και αποφάσισε να δώσει στον πληγέντα το αντίστοιχο μοντέλο σε καινούργιο.

Toyota Highlander 2006 1 million miles

Σύμφωνα με τον κ. Miller, που είναι ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας, το παλιό του Highlander χρησίμευε για την ρυμούλκηση τρέιλερ και πολλές φορές λειτουργούσε και ως κινητό γραφείο. Ταυτόχρονα, πραγματοποιούσε για 17 συνεχή χρόνια την περιοδική συντήρηση του αυτοκινήτου του σε συγκεκριμένο επίσημο συνεργείο της ιαπωνικής εταιρείας.

Αυτό όμως ήταν που ενημέρωσε το γραφείο Τύπου της Toyota ότι το Highlander που κάνουν σέρβις έχει μαζέψει όλα αυτά τα χιλιόμετρα στο κοντέρ, καθώς και ότι καταστράφηκε το περασμένο φθινόπωρο από τον τυφώνα.

Η απόφαση της Toyota USA δεν άργησε να παρθεί και τα στελέχη της θέλησαν να απαλύνουν τον πόνο του κ. Miller, κάνοντάς του δώρο ένα ολοκαίνουργιο Highlander.

Προς τα τέλη του Ιανουαρίου, ο κ. Miller έλαβε πρόσκληση από το συνεργείο της Toyota για να τους πει την ιστορία του. Αυτό όμως που δεν περίμενε ήταν η έκπληξη που του είχαν ετοιμάσει, και δεν ήταν άλλη από το καινούργιο του Highlander στην έκδοση Bronze Edition.

Διαβάστε επίσης:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ